hategame logo
Без Borderlands 3 за Switch
пуснато на 20 януари 2017 от pseto
borderlands 2 13
Borderlands 3 едва ли ще се сдобие с версия за Switch. Поне това ни разкрива Ранди Пичфорд, шефът на разработчиците Gearbox. Причината? Всъщност тя е в Nintendo.

„Не виждам как ще стане. Имахме комуникация с Nintendo, но те спряха да ни отговарят по някаква причина. Имат различни приоритети“, казва Пичфорд.

Естествено всичко може да се промени... но не изглежда много вероятно подобно нещо да се случи към момента. А ако няма някаква скрита причина Nintendo да не си комуникира с Gearbox… то излиза, че японците не са се поучили от грешките си с Wii U.

Конзолата беше провал именно заради липса на подкрепа от външните студия. Ако нещата се повторят и сега съдбата на Switch може и да не е по-различна.

Все пак конзолата на Nintendo ще има някои големи продукти – включително и Skyrim. Тъй че кой ли знае – може би компанията има някакъв диспут с Gearbox?

Що се отнася до Borderlands 3, играта все още не е обявена „наистина“. Потвърдено е, че следващо издание във франчайза се разработва... но това е всичко. Можем единствено да спекулираме кога ще видим Borderlands 3 в продажба.

Коментари
undefined
pepito
23 януари 2017
особняци са, хем не влагат усилия за външните игри, хем пък пускат някакви остарели игри като скайрима. хората които ще си купят свича силно се съмнявам да се интересуват от скайрим, а който се интересува отдавна я е изиграл 50 пъти във всичките й възможни варианти...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл