hategame logo
Bulletstorm се сдобива с ремастър
пуснато на 02 декември 2016 от pseto

Наскоро студиото Gearbox обяви, че ще представи нещо ново на изложението The Game Awards. Ако сте очаквали обаче да видите нов Borderlands например... то ще бъдете разочаровани. Беше ни показана първата разпространена от Gearbox игра, която е Bulletstorm: Full Clip.

За какво става дума ли? Преработена версия на появилият се през 2010 година Bulletstorm. Освен по-хубава графика можем да очакваме и допълнителни бонуси, включително предизвикателства, които да разчупят сингъла на играта. Ако поръчаме Bulletstorm: Full Clip пък можем да изиграем кампанията и в обувките на Дюк Нюкем.

Подобрената версия на шутъра ще се появи в продажба на 7 април 2017 година. Платформите едва ли ще изненадат когото и да е – класическото трио PC, PS4 и Xbox One.

Интересно е да отбележим, че студиото People Can Fly е отговорно за ремастъра. Компанията изживя труден период в последните години, след като първо беше придобита, а после се раздели с Epic Games. Последната пусната игра на поляците пък – Gears of War: Judgement – далеч не беше комерсиален хит.

Дали все пак People Can Fly ще се завърнат към най-добрите си дни? И дали не се планира Bulletstorm 2 в близко бъдеще?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл