hategame logo
Call of Duty: Ghosts е най-успешната Xbox One и PS4 игра
пуснато на 07 май 2014 от pseto
call of duty ghosts 14
Call of Duty: Ghosts е най-успешната игра за новото конзолно поколение в лицето на Xbox One и PlayStation 4, твърди Activision. Според разпространителя, заглавието им е продало повече бройки, отколкото който и да е друг продукт, наличен на двете платформи.

Така Ghosts вероятно е надскочил продукти като Assassin's Creed IV и Battlefield 4, които също дебютираха наред с PS4 и Xbox One. Разбира се, можем да бъдем леко скептични – все пак е нормално Activision да мерят със свой аршин и да изкривяват истината.

Освен всичко друго, нито биват обявени официални числа за продажбите на Call of Duty: Ghosts, нито пък знаем какво конкретно е положението с Battlefield 4 и Assassin's Creed IV. В последно време, доста водещи разпространители са подозрително мълчаливи, ако става дума за купени от крайни потребители бройки на игрите им. Така няма как да знаем дали Activision говорят истината или не.

Все пак се предполага, че Ghosts е по-малко успешна игра не само от Black Ops II, но и Modern Warfare 3. Тези заглавия счупиха всички финансови рекорди, когато се появиха на пазара, но изданието от миналата година не можа да се похвали със същото. Не само това, но и Ghosts беше разбит при продажбите от Grand Theft Auto V, което също не беше добра новина за Activision.

Все пак, евентуалната лидерска позиция при новото конзолно поколение хич не звучи като нещо лошо, нали?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл