hategame logo
Death Stranding с кинематично видео
пуснато на 02 декември 2016 от pseto
death stranding 1
С ново видео се сдоби Death Stranding – новата игра на Хидео Коджима. Клипчето отново не ни показва геймплей, но за сметка на това изглежда страхотно.

Както бихме се уверили 5-минутното видео ни представя с пълна сила света на Death Stranding. Който е всичко друго, но не и нормален. Планетата ни очевидно е претърпяла пореден внушителен катаклизъм, заради който не само танкове и самолети бродят из разрушени градове, но заедно с това имаме и мутирали хора.

Видеото долу изглежда е с енджина на Death Stranding, който в кинематичната си част изглежда прекрасно. В действие виждаме Гилермо Дел Торо – близък приятел на Хидео Коджима, а също така и Мадс Микелсен, който успя да спечели сърцата на мнозина с ролята си в сериала Hannibal. Явно и тук той ще е злодеят... и по всичко изглежда ще се справи силно с това си амплоа.

Определено новият трейлър на Death Stranding може да ни увери, че атмосферата ще е на ниво. А пък някой като Дел Торо определено ще помогне на Коджима да обрисува един достатъчно извратен свят – можем да сме сигурни, че режисьорът няма да участва единствено като ингейм модел в кът сцените.

Предстои да ни бъде показан и геймплей от Death Stranding. Знаем, че ни очаква екшън игра с донякъде отворен свят... но само толкова. Кога ли ще видим и истинският геймплей?

Коментари
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
04 декември 2016
Gameplay, кога?
nightwarrior avatar
nightwarrior
04 декември 2016
Всичко преди 2018 ще ме изненада.
pseto avatar
pseto
04 декември 2016
Геймплей може и да има догодина, защо пък не? Пък и звездите ми подсказват, че една 2018 година не е невъзможна за премиера на Death Stranding. Мисля, че Sony ще развържат портмонето и ще дадат ресурс на Коджима за по-бърза разработка. За разлика от Konami.
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
04 декември 2016
А дано, ама такива синематици и пре-rendered видота нищо не ми показват освен идеи и визия. Тази игра ми напомня на нещо в стил HR Giger и с Дел Торо в компанията ми стана още по интересно.
За момента визуално нямам и забележка, малко претенциозно ми идва с цялата тази насилена мистерия но предполагам е част от целият PR, за да се говори оживено за играта.
pseto avatar
pseto
06 декември 2016
Да, естествено, трябва да има хайп. Коджима със сигурност знае как да го натрупа, въпросът е какво ще достави. Ама айде, вината за MGS V можеше да бъде хвърлена върху Konami, играта си беше недовършена отвсякъде. Ще видим сега какво ще стане, когато Коджима и ресурс има, и свобода.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл