hategame logo
Destiny 2 и с PC версия?
пуснато на 28 септември 2016 от pseto
destiny
Както знаем Destiny се появи единствено за конзоли – настоящото и предходно поколение на PlayStation и Xbox. Версия за PC обаче така и не видяхме. Възможно е обаче ситуацията при Destiny 2 да е по-различна.

Информация черпим от куп слухове, появили се в интернет. Те идват от форумите на NeoGAF, но биват потвърдени и от източници на водещото гейм издание Kotaku. Всички твърдят едно и също – Destiny 2 ще дойде и за PC.

Добавя се, че студията High Moon и Vicarious Visions помагат на разработката. Вероятно едно от тях е отговорно за PC ревизията (а може би и двете вкупом).

Заедно с това се появиха и още слухове за Destiny 2. Те не са чак толкова изненадващи – разкрива се, че втората част на шутъра ще е „истинско“ продължение. Това ще рече, че няма да е възможно да цъкате с вече развитите ви в Destiny герои, а ще стартирате отначало. Засега не е известно дали все пак онези, цъкали много на оригиналната игра ще получат някакви бонуси в продължението. Вероятно да.

Както винаги когато говорим за слухове можем да имаме едно наум. Все пак една PC версия не би била толкова изненадваща. В последно време концепцията на конзолните ексклузивки почти изчезна – с редки изключения всичко излиза и за компютри. Така като нищо и Destiny 2 ще е наличен за PC.

Коментари
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
28 септември 2016
Дано не е ексклузивно за Уин 10.
God avatar
God
28 септември 2016
Eдва ли, най-много да има "временна Win10 ексклузивност" като Quantum Break. Но ме съмнява дори и на това да се навият Activision.
pseto avatar
pseto
28 септември 2016
Никога няма да стане това. Activision ще търси максималната аудитория, а ако се махне Windows 7 от уравнението става доста тегаво. Няма как Microsoft да им плати толкова пари, че да ги убеди (а и едва ли ще има желание). За Xbox One игрите с PC ревизия става, понеже явно Microsoft ги счита като "бонус" продажбите от компютри, а и същевременно популяризира Windows 10. При Destiny 2 трябва дълбочко да се бръкнат.
igra4 avatar
igra4
28 септември 2016
Ама с Denuvo, че мизерните ПеЦеджии които не плащат, да не могат да я играят.
pseto avatar
pseto
28 септември 2016
MMO игрите почти никога не са имали нужда от каквито и да е специални защити тип Denuvo. Там прилична част от информацията идва от сървър, който трябва да се емулира по някакъв начин. Дори и да може да се направи технически никой не се занимава за нещо с калибър, по-нисък от WoW. Тъй че едва ли ще има Denuvo Destiny 2.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
28 септември 2016
Игра4а рИве, щото конзолните ексклузивки намаляват. Не че ме боли фара за Дестини, както и за другите "ексклузиви", ама ситуацията е забавна отстрани.
igra4 avatar
igra4
28 септември 2016
Къде са ПеЦе ексклузивите(стратегии и безживотнически ММО-та не ги броя) Защото аз на конзолата играя и ексклузиви и мултиплатформени.
П.С. Никога не съм бил срещу нормалните и възпитани ПеЦеджии, аз съм против лайнетата и олигофрените затова и ги мачкам.
Romanov avatar
Romanov
28 септември 2016
Кога ти пуснаха нет в Максуда, кога почна и ти да "мачкаш"...

Стратегиите не ги броиш защото не могат да се играят с пад и изискват мислене. Нещо, за което на конзолите няма нужда да се притесняваш.

igra4 avatar
igra4
28 септември 2016
Романе, Варна да не ти се стори тясна Внимавай!
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
28 септември 2016
Изтрит коментар
Dandelion - The Best Romance Choice avatar
Dandelion - The Best Romance Choice
28 септември 2016
Тоз пък и той заплашва по интернет
Charcharo avatar
Charcharo
29 септември 2016
"Къде са ПеЦе ексклузивите"

Навсякъде.

"П.С. Никога не съм бил срещу нормалните и възпитани ПеЦеджии, аз съм против лайнетата и олигофрените затова и ги мачкам."

Мачках те толкова яко, че избяга от Скайп като креационист от логика. Стига с лъжите.

DragonSlayer avatar
DragonSlayer
29 септември 2016
Аз съм креационист, байдъуей.
pseto avatar
pseto
29 септември 2016
Ционист някакъв разправяш, а?
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
29 септември 2016
А, не така с правата лопата! Ционизъм е друго, не е в кръга ми от интереси.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл