hategame logo
Детайли за Uncharted филма изтекоха в интернет
пуснато на 17 април 2015 от pseto
uncharted 4

Куп детайли за Uncharted филма, гарнирани и с доста спойлери се появиха в интернет. Те идват от сайта WikiLeaks, в който наскоро бяха качени куп данни от хакването на Sony Pictures миналата година. Тогава 100 терабайта от вътрешна информация бе открадната, а немалка част от нея – разпространена във виртуалното пространство.

В случая има куп подробности – включително и целия сюжет на Uncharted филма. В тази новина обаче ще посоча някои интересни детайли, без да давам спойлери.

Кореспонденция между служители на Sony ни разкрива, че Uncharted филмът ще е по-сериозен, насочен и към възрастната аудитория. Прави се сравнение с National Treasure, в който участва Никълъс Кейдж. Тази лента бива окачествена като „по-мека“ и „несериозна“, за разлика от Uncharted. В него и битките ще са по-зрелищни, и развитието на сюжета.

Научваме и главните герои – които никак не са изненадващи. Това са Нейтън Дрейк (очевидно), дългогодишният му приятел и водещ персонаж Съли, а също така и Елена. Те ще се впуснат в „наистина забавно лятно приключение, подобно на Lara Croft филмите, но с елемент на мистерия в стил Дан Браун“.

Детайли за актьорите, които ще участват в Uncharted липсват. Главната цел на Sony към есента на миналата година е бил Крис Хемсуърт, който играе Thor в комикс адаптациите на Marvel. Варианти са Марк Уолбърг и Чанинг Тейтъм. Не е ясно кои актьори можем да очакваме като Съли и Елена.

Uncharted филмът вероятно ще се появи през 2016 година по кината. В интернет има и още детайли за него – но вероятно заинтересованите към лентата няма да искат да прочетат целия сценарий например.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл