hategame logo
EA: Nintendo Switch ни кара да мислим различно
пуснато на 19 януари 2017 от pseto
fifa 17 10
Концепцията на Switch – новата конзола на Nintendo – кара EA да мисли различно. Поне това ни разкрива Патрик Содерлунд, изпълнителен вицепрезидент на компанията.

„Switch е едновременно мобилна система и домашна конзола, което е нарушава установените конвенции. Това ни кара да мислим различно“, казва Содерлунд. Той визира FIFA играта, която ще е налична по някое време през 2017 година за Switch.

Заглавието беше обявено по-рано през месеца, но засега не знаем буквално нищо за него. Можем единствено да гадаем дали става дума за пълнокръвен порт на PC/конзолната версия или ще е нещо по-близко до FIFA за мобилни устройства като смартфони и таблети.

В своето интервю Содерлунд добавя, че EA ще подкрепя Switch. Макар че подобни неща чувахме и за Wii U. Първоначално разпространителят пускаше игри за конзолата, включително и портове на FIFA. Когато продажбите паднаха прекалено много обаче EA съвсем забрави за Wii U.

Какво ще стане този път? Явно времето ще покаже. Switch очакваме в продажба на 3 март.

Коментари
undefined
sdfs
19 януари 2017
Ебахти мобилната конзола с 2 часа батерия.Тез като толкова и се празнят що не пуснат фифа 17 с новия енджин,ами ще я предлагат със стария.Въпреки че за мен си е все същия боклук,но който тръгне да прави нещо за тия Нинтендо си препдисва смъртния акт.С риск да се повторя,но нищо иновативно няма.
NikoJ avatar
NikoJ
21 януари 2017
голям хайп .. = голям провал ... ще гледаме сеир от Нинтендо пак и как ще злобят и репортват ютубер дет им хранят конзолата
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл