hategame logo
Ето как изглежда ремастърът на Crash Bandicoot
пуснато на 04 декември 2016 от pseto
crash bandicoot 1
На събитието PlayStation Experience видяхме множество представяния, свързани с PS4. Едно от тях беше и първи поглед върху ремастерираната версия на Crash Bandicoot.

Както бихте се уверили тук не говорим за някаква половинчата ревизия. Напротив, визуално Crash Bandicoot изглежда сериозно подобрен – точно както подобава на модерните стандарти.

Всъщност е редно да се отбележи, че Crash Bandicoot N. Sane Trilogy включва цели три игри (както недвусмислено подсказва и името). Става дума за оригиналния Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back и Crash Bandicoot: Warped.

Ремастерираната колекция ще се появи в продажба по някое време през 2017 година. Кога точно... предстои да научим. Платформата е ясна – двете вариации на PlayStation 4.

Коментари
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
04 декември 2016
Първият proper HD Remaster според мене, а не поредния евтин upscale на текстури. Като се има в предвид, че обожавам Crash и PS1 е една от любимите ми конзоли.
pseto avatar
pseto
04 декември 2016
Видеото определено ме изненада. И аз очаквах антични модели, но с попроменени текстури... а то си е цялостна преработка на пръв поглед. И то изглеждаща съвсем модерно.

Даеба, ако почнат и такива ремастъри да се правят... ще съм щастлив. Щото 90-те и времената малко след 2000 година предлагат... доста страхотни игри, които заслужават нов живот. Най-малкото и днес студията да видят как се прави.

igra4 avatar
igra4
04 декември 2016
Малко дървено ми се вижда. Дано греша.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
04 декември 2016
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл