hategame logo
Филмът по Uncharted излиза през 2016 година
пуснато на 23 юли 2014 от pseto
uncharted 3
Преди известно време беше официално потвърдено, че ще има филм по серията игри Uncharted. По-рано тази седмица пък научихме кога можем да го очакваме по кината – на 10 юни 2016 година. Новината идва от Sony Pictures – филмовото разделение на японския гигант. Серията Uncharted пък е собственост на гейм дивизията в рамките на същата компания.

Интересно е обаче, че макар и да е налична дата за излизане, липсват куп детайли за лентата. Нито знаем детайли за сюжета, нито пък кои актьори ще играят. Известен е единствено режисьорът – Сет Гордън (Identity Thief, Horrible Bosses).

Той разкрива, че обича комплексността на Uncharted игрите откъм сюжет, както и начина, по който са разказани историите в гейм поредицата. Все пак, филмовата адаптация ще включва нещо различно.

„Усещам, че хората, които играят игрите и ги познават много добре не искат да видят същата история, разказана отново. Нужни са още нюанси“, казва Гордън.

Като той е прав до една степен –няма смисъл да се преразказва сюжета на някоя от Uncharted игрите. Но от друга страна – Гордън не трябва да се изхвърля, ако ще се опитва да бъде „креативен“. Тъй като именно в опитите даден филм да се отдалечи от своя геймърски първообраз се случват най-големите издънки.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл