hategame logo
Heroes of the Storm – представяне на Заря
пуснато на 28 септември 2016 от pseto

Както беше обявено по-рано през годината още един герой от вселената на Overwatch ще се пренесе в Heroes of the Storm – Заря. Вече видяхме традиционен тийзър по темата, но сега налично и пълно видео с уменията на рускинята.

Които са почти идентични с онова, което ни предлага Заря и в Overwatch.

Основното нещо при героинята е пасивното умение Energy. Всеки път, когато тя пусне щит върху себе си или съотборник и бъдат спрени щети с него този индикатор се покачва. Колкото по-висока е стойността Energy, толкова по-голям демидж нанася Заря. Точно както в Overwatch. Две от уменията й са вече споменатите щитове, разделени в персонален и такъв за съотборник. Друг познат скил – Particle Grenade (алтернативната стрелба в Overwatch) също е наличен.

Единствената новост за Заря е при ултимативките. Едната от тях – Expulsion Zone – отблъсква противници в определен радуис, в който е активно умението. Само това не е налично във версията на Заря в Overwatch. Другият избор за ултимативка – Graviton Surge – привлича противници от определен радуис към една точка.

Коментари
roskobg1 avatar
roskobg1
28 септември 2016
Тя вече излезе, пък по- нетърпеливите и билдове и развиха от ПТР-а...
pseto avatar
pseto
29 септември 2016
Ще видим дали Заря ще ми привлече обратно към Heroes of the Storm... само се каня от цифра време, ама още не съм го инсталирал наново.
roskobg1 avatar
roskobg1
29 септември 2016
Zarya, Medivh- не. Но виж Chromie.......
pseto avatar
pseto
29 септември 2016
А, не, с такива не играя. Джуджета, гноми... не. Откакто имам съзнателен живот дори и в отборните ролеви игри рядко, да не кажа почти никога не цъкам с такива ниски гадчета в отбора. Много ме дразнят. Айде, Корган от Baldur's Gate II е изключение, щото е пич.
roskobg1 avatar
roskobg1
29 септември 2016
Ама тя е дракон........
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл