hategame logo
Horizon: Zero Dawn – видео за сюжета
пуснато на 15 януари 2017 от pseto

Може би сред множеството видеота за Horizon: Zero Dawn вече видяхме и такова за сюжета, но пък нищо не пречи да ни бъде показано ново подобно клипче, нали? Него можете да видите над статията.

Както бихте се уверили то е предимно кинематично, като ни показва как изглежда motion capturing-ът в Horizon: Zero Dawn. Доста добре, всъщност! А що се отнася до графиката, тя отново изглежда на топ ниво. Можем да сме сигурни обаче, че видеото е правено на PlayStation 4 Pro, а не стандартната ревизия на платформата.

Horizon: Zero Dawn очакваме на 1 март в Европа. Играта е ексклузивна за двете вариации на PlayStation 4.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
15 януари 2017
Horizon: Zero Dawn по всяка вероятност ще е хит и добро попадение за потребителите на ПС. Визуално играта изглежда наистина добре: motion capture, lip sync, facial animation - тези елементи са несравнимо по-добре изпълнени от видяното в ME: Andromeda. Светът изглежда интересен за изследване и ако не се престараят със скриптирането и QTE, а намерят баланс между силна история, свободно изследване на света и добри битки, това може да е един от GOTY претендентите. Твърде много потенциал има в това и трябва нещо много лошо да се обърка, за да запише провал играта. На мен лично ми допада и ми се ще да е успех.
darkblue avatar
10yo10f
16 януари 2017
На мен пък това не ми хареса, с лък и някакво копие пребива някви мега роботи. И като видях птица (робот) и маха с криле за да лети...... деа знам...
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
16 януари 2017
Не е по-различно от всеки друг безименен герой, който изнася цели орди въоръжени до зъби наемници, професионални войници и прочие сган, нали?
LethianDream avatar
LethianDream
16 януари 2017
Ето за това балансирано мнение говорех, радвам се, че можем да коментираме като хората. И аз се надявам да е добра, сигурен преордер ми е заради клипчетата и света. Точно металните птици и животни ме радват много, а доколкото знам, ще можеш да си ъпгрейдваш лъка с частите и машинариите и накрая ще си с легендарно оръжие като на олимпийска шампионка в стрелбата с лък За GOTY е рано да се мисли, но играта определено има потенциал, дано само да не наблегнат прекалено на графичното великолепие и да стане работата като The Order 1886 - хубава графика и евтин геймплей.
pseto avatar
pseto
19 януари 2017
В моите очи Guerrilla трябва да се докажат специално... във визуалната част ги бива, ама геймплеят им е по-скоро средна ръка. Макар че ако се замисля единия Killzone, който играх някога беше повече стабилен шутър. Да, най-обикновен - и ковър система, и всичко друго. Нищо, от което да ти спре дъха. Стабилно изпълнение, но някак сухо - тип Crytek. Ще видим тук дали ще има повече страст в самия геймплей.

Иначе за самата концепция - мен по-скоро ме изненадва, ако нещо е изпълнено прекалено реалистично в днешно време. Никой няма да ти мисли дали метална птица с метални крила ще лети, махайки с тях.

undefined
Кекс
16 януари 2017
Тая игра е DOA заради Zelda BotW.
Dandelion - The Best Romance Choice avatar
Dandelion - The Best Romance Choice
16 януари 2017
След Bloodborne това е втория ПС4 ексклузив,в който виждам голям потенциал.Дано да се окажа прав и да е добра.
vldir avatar
vldir
15 януари 2017
Да излезе и ще визим.
NikoJ avatar
NikoJ
16 януари 2017
плача ... а пари ся за пс4 про и таз игрица няма

следващата коледа един пс4 про и сичките ънчартед, туй животно и да ласт оф ъс ... аа да и тежкия дъжд ... ей тия игри си заслужават да се купи платформата

undefined
pepito
18 януари 2017
отначало изглеждае интересно, айде викам си най-накрая някакввъв по-смислен ексклузив различен от прехвалените и претоплени манжи дето само ги сервират, но 100 филмчета пуснаха и нищо ново и интересно, квото видяхме първия път, все същото, дано да не се окаже прекалено еднообразна играта.
pseto avatar
pseto
19 януари 2017
И моите съмнения са същите... визуално окей, откъм геймплей показват общо взето едно и също. Първите няколко пъти - интересно, после взе да става еднообразно. А и Sony покрай No Man's Sky можем да ги гледаме със скептично око. Особено как умело рекламират някои неща и после се разграничават тип - "А, сори, грешка тука, не очаквахме така".
bojosan avatar
bojosan
19 януари 2017
Aз съм сигурен ,че Горилите са се насрали със Zero,както се насраха до гушата с последаната Килзона,както и IW се удави в лайна,а да не кажа и голема дума,а дано съм лош пророк,но и най велките на всички времена - Санта Моника мисля че няма да изкарат игра като първите 3 части на GoW.Щото и те с последната от поредицата се понаакаха.
Истината че вече в студията ги няма старите мислещи кадри,а мястото им е заето от млади дебилни толерасти с ЕвроАтлантически ценности.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл