hategame logo
И Titanfall 2 без native 4K за PS4 Pro
пуснато на 24 октомври 2016 от pseto
titanfall 2 1
PlayStation 4 Pro ще се появи в продажба в средата на ноември. Една от екстрите, които Sony рекламираше за конзолата си е 4K поддръжката... но засега компаниите, които потвърдиха, че игрите им ще вървят в нея обявиха, че става дума за ъпскейлинг. Включително и Respawn, известни с двете си Titanfall игри.

„Titanfall 2 няма да върви в native 4K. Ще бъда много изненадан, ако изобщо видим native 4K в AAA игри скоро. Изисква се толкова много производителност. Говорим за невероятно натоварване на графичния ускорител“, казва Дрю Маккой, продуцент на Titanfall 2.

Интересно е, че неговите думи са някак лишени от традиционната политическа коректност. Обикновено има хвалебствия за всеки нов хардуер, но рядко се посочва в прав текст, че му липсва производителност, за да се справи с нещо тежко като 4K.

Всъщност по темата по-рано тази година се изказа и Microsoft. Шанън Лофтис от компанията обяви, че целта на Scorpio - който се пада наследник на Xbox One - е да поддържа native 4K. Устройството очакваме през есента на 2017 година.

Коментари
Romanov avatar
Romanov
24 октомври 2016
Единственото нещо в 4К, което PS4 Pro поддържа, е Netflix
igra4 avatar
igra4
24 октомври 2016
На кой му дреме за 4К като почти всички игри които излизат са боклуци. Пресен пример Mafia 3 ако ще 8K да е пак си е боклук. Олигофрените нека се пенят 4К 8К, то няма файда като бълват боклуци - Mafia3, WD2, COD, BF и още предстоящи разочарования.
Добре че ги има Rockstar, Naughty Dog и още няколко бели птици, че да съществува гейминга.
Иначе щеше да има гейминг само за безживотниците да се насират пред WoW, LoL, WoT и подобните им разновидности.
Romanov avatar
Romanov
24 октомври 2016
Тъй, тъй. Желязна логика. Игрите у без това са боклуци, дай да ги пуснем в 480p,че поне да не заемат много място.

Страшно качествени игри излизат, но просто не ти вървят нито на хакнатия бокс, нито на Pentium 4-ката.

Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
24 октомври 2016
Изтрит коментар
Romanov avatar
Romanov
24 октомври 2016
Пусни си Quantum Break. Една от най-красивите и стилно изглеждащи игри в последно време. А и самата игра е много, много добра.
undefined
pepito
26 октомври 2016
Всъщност Rockstar, Naughty Dog и разните му други подобни "разработчици" съсипват гейминга и са виновни западането и опростяването на геймплея в игрите последните 10 години. За щястие има РС където хора с истински талант и въображение все още успяват да сътворят истински шедьоври. Естествено тия неща няма как да ги видиш на калкулаторчето дето му се вика конзола
bojosan avatar
bojosan
24 октомври 2016
igra4 says:
24 октомври 2016 в 17:10
На кой му дреме за 4К като почти всички игри които излизат са боклуци.

Съгласен съм,те това е истината.Ако ще и 18 к да поддържа играта ,все тая като е боклук,каквито са повечето напоследък.А ако е увлекателна и интересна,човек e обсебен от геймплея и не забелязва графиката дали е 576,720 или 1080 p.Quantum вече го забравих,и ако ме караш да си спомня поне 5 минути геймплей няма да мога,сметай колко е игра.

Romanov avatar
Romanov
24 октомври 2016
Ако си изиграл като Counter-Strike, нормално да не помниш.
undefined
Bboy
24 октомври 2016
Днес обявиха ТРИ ААА игри за про които ще са full native 4K 60 frames NBA 2K17, the elder scrolls online и deus ex MD..... този (Дрю Маккой) да започва да се изненадва.
Romanov avatar
Romanov
25 октомври 2016
Смях!

На PS4 Pro native 4К с 60 кадъра може да върви само YouTube.

rosniak avatar
Roskobg
25 октомври 2016
Ама няма такова нещо като обещано/казано 4k за ps4, бе, Романов. Тва ПеЦе лумпените сме си го измислили
Romanov avatar
Romanov
25 октомври 2016
Що бе, YouTube и Netflix поддържат 4К без проблем
NikoJ avatar
NikoJ
27 октомври 2016
ахах хахаха романов не ставай глпав бро куантъм брейк е с никакфа специална графика а тия ефекти дет са ги вкарали са все едно артефакти на счупена нвидия карта ... да не говорим за булет трейлс кфи 2д грозни искри ми изглеждат а историята оооо боже ... изабела е бременна !
NikoJ avatar
NikoJ
27 октомври 2016
и верно след първия crysis игра с впечатляваща визия и иновация НЯМА ии скоро нема видим ! докато не излезе STAR CITIZEN ... 4к на пс4 стар ситизен .. аоооо да .. PC exclusive .. играта на игрите и вече след нея всичко ще е като конзолна мобилна гняс !
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл