hategame logo
Kingdom Come: Deliverance – видео от Gamescom
пуснато на 22 август 2016 от pseto

Клипче от вече приключилото изложение Gamescom за Kingdom Come: Deliverance се появи във виртуалното пространство.  Видеото с дължина от 7 минути можете да видите над статията.

Какво включва то? Няколко минути от него естествено са посветени на битките, но това не е всичко. Клипчето ни показва и елементи като промъкването например, които не бяхме виждали досега. Има и кадри от системата за диалози, инвентара и други.

Все пак е редно да се отбележи, че Kingdom Come: Deliverance изглежда доста незавършен и недодялан. Очевидно ще е нужно време, докато играта бъде готова за излизане на пазара. По-рано тази година заглавието под предлога, че забавянето се е случило, за да можем да го видим едновременно за PC, PS4 и Xbox One. Но очевидно има какво да се завършва по Kingdom Come: Deliverance.

Засега знаем, че играта ще се появи в някой момент през 2017 година.

Коментари
vldir avatar
vldir
22 август 2016
Личи си, че бачкат по битките в сравнение с предните клипчета.
PornFlakes avatar
PornFlakes
22 август 2016
Meh...Chivalry-то си е достатъчно.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
22 август 2016
Имам големи съмнения за тази игра.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
23 август 2016
Видял съм всичко излязло до сега и съм изчел доста от наличната информация, та затова не съм много позитивен. Не е моят подход игра, но мога да разбера защо има големи очаквания около нея.
pseto avatar
pseto
23 август 2016
Ако се реализират нещата както трябва може и да стане. Въпросът е дали не се тръгва с прекалено голяма кошница - и мащабни битки, и куестове, и едно, и друго. Винаги трябва да се почва от малкото към голямото... иначе имаш 20 недовършени елемента, вместо само 5 например, но които да си струват.

На мен все още ми напомня солидно на Mount and Blade, заради което имам прилични очаквания. Не се хайпвам, де, това си е самоубийство днес.

Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
23 август 2016
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
22 август 2016
На мен взе да ми се струва, че изглежда и по-зле от преди. Подозрителна е леко ситуацията... намирисва ми, че ще се пробват да седнат на прекалено много столове едновременно, което ще им изиграе доста лоша шега.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл