hategame logo
NES Classic Edition – видео за конзолата
пуснато на 23 юли 2016 от pseto

Видео за NES Classic Edition беше пуснато из дебрите на интернет. Клипчето е доста кратичко - с дължина от около минута - като ни показва устройството в действие.

Реално видеото не ни казва нещо ново. Виждаме цената на NES Classic Edition – 60 долара (съответно евро на нашия континент), а също и фактът, че ще включва 30 класически заглавия от 8-битовата ера на Nintendo конзолите.

Не се допълват обаче някои неща, които научихме за NES Classic Edition малко след представянето на платформата. А именно – интернет свързаност няма да има, а освен това ще е невъзможно да цъкаме нещо различно от 30-те включени в мини джаджата игри. Което си е минус.

Все пак NES Classic Edition изглежда като добър подарък за феновете на класическата конзола. Особено по-дъртите от нас, които са я играли като деца. Джаджата ще се появи в продажба на 11 ноември.

Коментари
P.M.P. avatar
П.М.П.
23 юли 2016
LMAO.. Не е 4k 120fps, не става!
vanmx avatar
vanmx
23 юли 2016
Ще бъде голям майтап ако някой намери цаката на тоя машинка и измисли начин да и смени ром-а с друг с презаписани други или повече игри
pseto avatar
pseto
24 юли 2016
Съмнявам се, че някой би се занимавал с това, в крайна сметка си има и много емулатори. Макар че последния път беше тегаво, докато си намеря Goal 3. То си е за ташак тази конзола да си я вземеш, туйто. Да поцъкате разни неща с приятели докато наливате бири, не да се правят колекции.
hyper avatar
hyper
24 юли 2016
Аз пък залагам че само след броени месеци ще има начин да се сменя паметта и да има custom software (или с флашка и порт нещо).
igra4 avatar
igra4
23 юли 2016
Ако бяха сложили игрите които аз искам щях да си я взема. Абе на тази цена трябваше даже да е със целия каталог. Ще видим като излезе как ще е.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
23 юли 2016
Изтрит коментар
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
23 юли 2016
Изтрит коментар
PornFlakes avatar
PornFlakes
23 юли 2016
Мхм с 20-тина лева по-скъпа от британския амазон :???:
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл