hategame logo
Nintendo Switch с подробно представяне чак догодина
пуснато на 27 октомври 2016 от pseto
nintendo switch 5
13 януари 2017 година. Именно това е датата, на която се очаква да научим повече детайли за Nintendo Switch. Макар и представена миналата седмица, около конзолата на японската компания има много въпросителни. А отговорите за тях ще дойдат чак след 3 месеца.

На датата очакваме събитие, което ще се проведе в Япония. На него ще бъдат поканени медии, инвеститори в Nintendo и търговски партньори на компанията. За щастие събитието няма да се проведе зад затворени врати – ще има и интернет стрийм, който всеки от нас може да гледа.

Обявените теми, които ще се дискутират на 13 януари са цената на Switch, конкретната дата на премиера през март 2017 година, а също и игрите, които ще са налични за платформата. Определено теми, които интересуват мнозина от нас. Няма да е изненадващо, ако научим и отговор на последното важно нещо, което остава обгърнато в мистерия – хардуерът на Switch.

Всичко на теория звучи добре, но явно ще има още 3 месеца на спекулации какво точно предлага портативното устройство. Дали пък Nintendo някак не се бавят с подробното представяне на Switch?

Коментари
undefined
sdfs
27 октомври 2016
Тая конзола си е ебати тостера.Най ме кефеше момента от трейлъра когато някакви зарибени се къораха пред малкото екранче да цъкат някакъв рейсър..понеже го разделя на две.Това ли е революцията ? Догодина телефоните дето ще излязат сигурно ще са по мощни от това нещо.
still_no_one avatar
still_no_one
28 октомври 2016
Има и друга възможност. Японците да са намерили извънземна технология, и да са из*кали микропроцесор за тостер, опа за таблети с производителността на 10 броя i7-ци и да ни отнесат главите след три месеца... ама НЕ.
pseto avatar
pseto
28 октомври 2016
То проблемът не е в хардуера, конзолите във всичките си формати са обречени на посредствен хардуер. Мине ли се година-две и изкарат ли Nvidia и AMD новите си видеокарти и дотам. Идеята е игрите да са качествени (при мобилно устройство), а методите на управление - удобни. Сега тъчскрийнът не е лош за определен набор заглавия, но за мен никога няма да е точно "истински" гейминг. Или айде да не се изказвам прекалено силно, но технологията има да извърви определен път, докато стане наистина удобна (поне за мен).

В този ред на мисли на теория Switch изглежда добре. Но практиката е онова, което куца на Nintendo напоследък. Ако пак си залагат само на техните игри превръщат устройството в нишово и автоматично могат да се забравят продажби, сравними с тези на PS4 например...

still_no_one avatar
still_no_one
28 октомври 2016
Ами това ми беше идеята. Ако хардуера не струва, а и да струва, всички видяхме какво стана със старите нинзоли на Нинтендо. Погинаха си безславно. Ако не могат да осигурят хардуер за различни и новаторски заглавия от техните им нишови такива... Е от сега можем да кажем че това е мъртвородена идея(извинявам се за израза).
undefined
sdfs
28 октомври 2016
https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/sites/3/2016/10/switchconcept.jpg

Ето това е "голямото" нововъдение от Нинтендо.Без думи просто.Тая Резидент Ивъл 4 не знам колко ремастъра има вече,но продължават да я пласират на всякакъв умиращ хардуер като тоя.Намерих и още нещо в итнернет което потвърждава,че тоя док няма да прави нищо друго освен да зарежда това таблетче и да подава сигнала към тв-то.

But we do know some things, which have been confirmed by Nintendo. And one of those details it that the dock hardware doesn’t seem to be used for much, outside of providing a few functions such as charging and video output. It’s not a Wii U. The dock isn’t going to be doing much, if any, processing.

NikoJ avatar
NikoJ
29 октомври 2016
A На тъпото им видео некфа отива при компания да пият .. и таз носи тъпия таблет хахахах по дебилно представяне не бях виждал..
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл