hategame logo
Официално: Uncharted колекцията с дебют за PS4 тази есен
пуснато на 04 юни 2015 от pseto
the nathan drake collection
Вече е официално – досегашните Uncharted игри, всички дебютирали за PlayStation 3, ще бъдат портнати и за новото поколение на конзолата. След множество намеци и слухове, първи трейлър за колекцията бе обявен.

Пакетът ще се нарича Uncharted: The Nathan Drake Collection, като ще включва досегашните игри в серията – Drake’s Fortune, Among Thieves и Drake’s Deception. Добрата новина е, че и трите заглавия ще са в резолюция 1080p и ще вървят с 60 кадъра в секунда – досега студиото Naughty Dog успява да спази обещанията за тази разделителна способност и фреймрейт на PlayStation 4 (римейкът на The Last of Us също беше достатъчно оптимизиран).

Освен всичко друго, Uncharted: The Nathan Drake Collection ще ви осигури сигурен достъп до бъдещата мултиплейър бета на Uncharted 4: A Thief’s End, която не знаем кога ще се проведе. Следващият представител в серията чакаме в началото на 2016 година, вероятно март.

Кога обаче ще можем да се сдобием с Uncharted: The Nathan Drake Collection? Официалната дата на дебют е определена за 9 октомври в Северна Америка – както стана ясно вече единствено за PlayStation 4.

Коментари
undefined
voxy
05 юни 2015
страхотна новина, най-накрая ще ги пробвам
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
05 юни 2015
Хей вижте, още римейкове...
pseto avatar
pseto
05 юни 2015
Да ти кажа в конкретния случай и аз бих се възползвал - все пак са си три игри, дори и да струват 120/130 лева е нелоша оферта. Поне не са ги разцепили на три единични римейка.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл