hategame logo
Overwatch – кинематично видео за сюжета
пуснато на 22 март 2016 от pseto

Кинематично видео за сюжета на Overwatch се появи във виртуалното пространство. Когато говорим за Blizzard е очевидно, че можем да се надяваме на много и в случая компанията отново не разочарова.

Видеото за Overwatch е изпълнено на достатъчно високо ниво, че да мине за сцена от някой пълнометражен анимационен филм. То се върти около Уинстън – един от героите в шутъра, който се пада и генетично модифицирана гениална горила-учен. Виждаме и друг персонаж – Reaper.

Клипчето ни показва възобновяването на организацията Overwatch, около която се върти историята и на която очевидно е кръстена новата игра на Blizzard. Тя бива създадена от ООН, за да се справи с разбунтували се роботи – тъй като очевидно първото нещо, което машините могат да направят след създаването на изкуствен интелект е да се обърнат срещу хората. Доколкото Overwatch се справя със задачата си, то куп проблеми обхващат организацията след това, което води и до нейния разпад. Някогашните герои и спасители на света са се пръснали из планетата ни, гледани с подозрение.

Явно обаче Уинстън има намерението да обедини всички герои, възраждайки Overwatch.

Засега не знаем дали видеото горе е единично или ще има и още такива за останалите персонажи в играта. Определено би било добре, ако отговорът е положителен. Отговори обаче ще имаме скоро – Overwatch очакваме навръх националния ни празник 24 май. Играта ще е налична за PC, Xbox One и PlayStation 4.

Коментари
mamomi12 avatar
mamomi12
22 март 2016
Само като вида синематик и отдолу да пише Blizzard и просто знам че няма да остана разочарован . Те имат най-добрите синематици ! Няколко пъти съм гледал синематиците на Starcraft 2,пък дори не съм фен на играта
pseto avatar
pseto
22 март 2016
Така е... едно от големите ми разочарования в Diablo III бяха малкото синематици. Ама в Overwatch може да развържат малко кесията Activision Blizzard.
lyubohar avatar
lyubohar
22 март 2016
Според мен стигнаха "max level" някъде около втория експанжън на WoW и оттогава е "повече от същото".
pseto avatar
pseto
22 март 2016
Е те ако трябваше да вдигат нон-стоп левъл трябваше да са станали Pixar.
rosniak avatar
Roskobg
22 март 2016
Генетично подобрена горила ? Груд, това ти ли си ???
pseto avatar
pseto
22 март 2016
Клишетата са безплатни.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл