hategame logo
Overwatch с над 7 милиона потребители
пуснато на 03 юни 2016 от pseto
overwatch 9
Overwatch може да се похвали с над 7 милиона потребители в момента, обявяват официално Blizzard. Именно и поради тази причина играта бива окачествена от студиото като „една от най-успешните премиери изобщо в гейминга“.

Интересно е обаче, че не се разкриват точни продажби. При конзолите например няколко души могат да играят с различни акаунти на едно копие от Overwatch. Дали скоро Blizzard няма да оповестят и колко бройки са били продадени от шутъра им?

Друг любопитен детайл е, че отворения тест на Overwatch, провел се миналия месец привлече близо 10 милиона души. Явно обаче не всички от тях са преценили, че първият нов франчайз на Blizzard от близо две десетилетия им се нрави.

Тъй или инак оценките на играта са доста високи. В сайта Overwatch е в рубриката ънхейтабъл, макар и да има едно голямо предупреждение – една немалка част от съотборниците, с които ще цъкате шутъра могат сериозно да ви вдигнат кръвното.

Коментари
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
03 юни 2016
Когато цената стане по-ниска,тогава ще си купя Overwatch.Иначе играта има ли много чийтъри?
mamomi12 avatar
mamomi12
03 юни 2016
Играя я от почти когато излезе и не съм срещал . А и навсякъде пише,че Близард ебат мамата на чийтърите бан след бан след бан . Някой са си купували 2-3 копия и пак ги бамвали .
pseto avatar
pseto
04 юни 2016
И аз не съм срещал хакери. Каквито проблеми всъщност има всяка Blizzard-ска игра реално... ще е наистина хубаво, ако тук избегнат подобно нещо. Пък и щом раздват перманентни банове - идеално.

@Пабло - не бих се надявал скоро да падне цената... сигурно минимум половин година, ако не и една ще е доста висока.

P.M.P. avatar
П.М.П.
04 юни 2016
По коледните празници.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл