hategame logo
Path of Exile с Xbox One версия
пуснато на 19 януари 2017 от pseto
path of exile 2
Path of Exile ще се сдобие с конзолна версия по-късно през 2017 година. Новината идва от официалния сайт на безплатното онлайн RPG.

Виждаме и трейлър по повод на събитието – видеото е под статията. Както бихме се уверили интерфейсът на Path of Exile е претърпял промени, за да бъде подходящ за конзолата на Microsoft. Ще е интересно да видим дали оптимизацията за джойстик ще бъде достатъчно подходяща за заглавието.

Редно е да се отбележи, че всички, които цъкат на Xbox One ще го правят в отделни сървъри. Причината е, че все пак ще има малки разлики между конзолната и PC версия. Въпреки всичко съдържанието ще е еднакво – просто някои умения ще имат различно поведение.

Предстои да научим кога Path of Exile ще дебютира точно за Xbox One. Може би в следващите няколко месеца? А, да, конзолната версия на заглавието също ще е безплатна, както и тази за PC.

Коментари
undefined
sdfs
19 януари 2017
Евала на пичовете от Grinding Gear.Дори и за конзоли не е орязана чак толкова,както примерно лайното диабло 3.С новия експенжън играта ще стане още по добра,въпреки че и в сегашния си вид има страшно много контент.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл