hategame logo
PlayStation 4 – ексклузивките на 2017 година
пуснато на 01 януари 2017 от pseto

2017 година вече настъпи. В резултат на това Sony побързаха да пуснат няколко нови клипчета. Едно от тях ни показва кои са ексклузивките за PlayStation 4, които можем да очакваме през настоящата година.

Както бихме се уверили има куп големи заглавия – включително Horizon: Zero Dawn, Hellblade, Gran Turismo Sport, Uncharted: The Lost Legacy и други. Любопитен факт е, че бива споменат и Detroit: Become Human. Към момента не е официално обявено, че играта ще се появи през 2017 година.

Може би Sony са се изпуснали с тази информация?

Все пак едва ли всички игри от трейлъра ще се появят задължително през годината. Напоследък все по-често виждаме отлагания, които понякога са и повече от година. Но пък кой ли знае - може би тенденциите ще се обърнат през новата година?

Коментари
vldir avatar
vldir
02 януари 2017
Horizon: Zero Dawn мисля ще бъде доста безинтересна игра. Реално нищо не са показали за да ме накарат да мисля, че ще бъде хит.
pseto avatar
pseto
03 януари 2017
Guerrilla не са показали, че могат да правят особено добри игри - говоря като игри, технически са страхотни, спор тук няма. И аз имам съмнения, надявам се освен графиката да има и какво друго да предложат.
igra4 avatar
igra4
02 януари 2017
Има пропуснати игри в клипа като Kingdom Hearts, сигурно и други има ама не ми се занимава да проверявам.
undefined
lepilar4e
02 януари 2017
За Detroit: Become Human, като се има предвид какво е основното население на този град (над 80% кюмюри), заглавието е майсторски подбрано. Поздрав за Дейвид Кейдж и рекламния отдел на Сони.
pseto avatar
pseto
03 януари 2017
Убеден съм, че населението ще бъде съвсем балансирано между всички цветове на човешката кожа - както почти винаги се случва вече в изкуството. Останалото... са си някакви статистики.
Dandelion - The Best Romance Choice avatar
Dandelion - The Best Romance Choice
09 януари 2017
Още една игра със майсторския сценарий и невероятните QTE-та на мосю Давид.....Kappa
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл