hategame logo
Прогресът от Destiny ще се пренася в Destiny 2
пуснато на 09 декември 2014 от pseto
destiny 44
Вече знаем, че Destiny ще има наследник. Кога ще се появи все още не е известно – вероятно е това да се случи през 2016 година. Но когато говорим за MMO продукт, винаги има един основен въпрос – дали прогресът ви ще се запази и към следващата част?

Отговорът в случая на Destiny е... да. Когато се появи продължението на заглавието, вие ще можете да продължите своето... хмм, приключение.

„Ние смятаме, че вашият Пазител е нещо, което трябва да можете да пренесете и в това ново приключение“, казва Дейвид Даг, отговарящият за връзките с обществеността в Bungie. Което идва като потвърждение – ще можем да играем с едни и същи герои и в Destiny 2.

Но пък какво точно ще се пренася? Екипировката? Нивата, които сте вдигнали? Значи ли това, че ако някой не е играл първото Destiny ще срещне затруднения в продължението? Всички подобни въпроси остават без отговор.

Разбира се аз бих се запитал не е ли против концепцията на MMO да се появи наследник след 2 години... подобно на серии като Battlefield да кажем. Но едва ли има значение – важното е приходите да текат.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл