hategame logo
Първите ревюта за Destiny може да не представят перфектно играта
пуснато на 08 септември 2014 от pseto
destiny 12
Първите ревюта, които прочетем за Destiny може и да не представят перфектно MMO шутъра, предупреждават разработчиците Bungie. Един от служителите в компанията – Дейвид Даг – намеква в свое интервю, че ще трябва да се изчака, за да се види пълния потенциал на заглавието.

„Напълно очакваме ревюта от хора, които решават да подпалят гумите, вместо да предприемат дълго, хубаво пътешествие“, казва Даг, който отговаря за връзките с обществеността.

Той добавя, че Destiny е игра, която може да бъде изиграна за не чак толкова дълго време – поне ако става дума за сюжета. Същото важи и за PvP-то – можем да участваме в него сравнително рано.

Но според Даг магията на Destiny е в разнообразието на света и страничните мисии. Ако нямаме намерение да ги изпробваме… ще изпуснем много.

Все пак, можем да предположим, че Даг просто се опитва да ни накара да си купим играта. В крайна сметка, има прекалено много MMO заглавия на пазара, които имат куп безсмислени странични мисии, които наистина губят време, но са скучни и едва ли мнозина ще ги играят. А това трудно може да бъде окачествено като нещо, разширяващо виртуалния свят…

Коментари
undefined
hyper
08 септември 2014
Нещо се застраховат от рано...
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
08 септември 2014
Изтрит коментар
Nreth avatar
Nreth
08 септември 2014
Ревю на ММО се прави 2-3 седмици така че няма какво да се застраховат,който знае как да си върши работата, ще си напише ревюто.
Друг е въпросът,дали Activision ще подкупват...
pseto avatar
pseto
08 септември 2014
Те Activision са бащите на подкупването... не директното, както съм споменавал и инак, а чрез реклама. Нека само си представим Advanced Warfare - в колко сайтове има десетки мигащи реклами за играта? Още през август почнаха да се кичат. И то далеч не говоря само за водещите страници, ами и по-периферните такива... Логично е, че никой няма да охули играта, защото ако го направи - догодина няма да текат мангизи.

Но е факт, че за MMO се прави ревю след поне седмица - да се усети виртуалния свят. И то ако се цъка що-годе сериозно. Пък и трябва да се вкуси поне малка част от ендгейма. Тъй че донякъде са прави Bungie... макар че някои основни критики винаги могат да се приемат. Ако играта е скучна и престрелките не струват... то на човек няма да му е интересно да стигне до ендгейма на първо време.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл