hategame logo
Режисьор на Stranger Things ще е отговорен за Uncharted филма
пуснато на 27 октомври 2016 от pseto
uncharted 4 22
Uncharted филма, който беше отлаган на няколко пъти, изглежда се е сдобил с режисьор. Това е Шон Леви, който за последно е бил отговорен за няколко епизода на хитовия сериал Stranger Things.

Новината идва от изданието Deadline, според което Sony са вдигнали темпото по подготовката за адаптацията по Uncharted. Липсват обаче подробности относно това кой ще изиграе Нейтън Дрейк – главния герой в серията.

Иначе за филма по Uncharted се говори от години. Големият хак на Sony доведе до изтичането на сценария на лентата в интернет, поради което вероятно подготовката на адаптацията е била преустановена.

Интересно е обаче, че не всички са въодушевени от филм по Uncharted. Нолан Норт, който озвучава Нейтън Дрейк в игрите смята, че няма как гейм серията да бъде пренесена на големия екран. Не само защото трябва да имаме различен по вид и звучене Нейтън, но и понеже тъй или инак Uncharted е достатъчно кинаматичен.

Дали обаче ще видим някоя страхотна адаптация или поредното разочарование?

Коментари
undefined
Zhivko Petrov
28 октомври 2016
възможно най-калпавия режисьор ЕВЪР избраха! Това за некакъв чеп няма да става, ако въобще се случи, което силно се надявам да не стане!
pseto avatar
pseto
28 октомври 2016
Според мен подобен проект е мъртъв по подразбиране - напълно съм съгласен с Нолан Норт. Uncharted е достатъчно кинематичен и с достатъчно добри сценарий и най-вече специфичен хумор, за да може да бъде пренесен на големия екран. То няма никакво поле за лавиране. В един Assassin's Creed взимаш произволен главен персонаж, вкарваш го в ролята на произволен асасин от някоя точка на човешката история и си готов. Можеш да изградиш каквото ти душа иска нататък. В Uncharted си тясно ограничен до конкретен главен герой, който е гръбнакът на серията... толкова е лесно всичко да се преебе, че не е истина. И не само Нейтън... и Съли, и Елена.

Мисля си, че Naughty Dog нямат особено желание за подобен проект, ама правата са на Sony и от тях зависи всичко.

NikoJ avatar
NikoJ
29 октомври 2016
е тоз шон леви само леко участие имаше в някфи епизоди като цяло .. и като му видях филмографията с тия клиширани мурикански комедиии .. им се чудя на тия от сони къф чеп смятат че ще извадят с тоз дет е правил некфи фамилни комедиийки
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл