hategame logo
Само Zelda: Breath of The Wild ще коства 40% от наличното в Switch пространство
пуснато на 15 януари 2017 от pseto
zelda switch 1
Пускането на гейм конзола със само 32 GB налично пространство е определено рискован ход. Дори и ако става дума за мобилна платформа като Switch. По-рано през седмицата стана ясно например, че Zelda: Breath of the Wild ще е с размер от 13.4 GB.

Какво ще рече това?

Ако решите да си свалите приключенското RPG дигитално... то ще изяде около 40% от наличните в Switch 32 GB. И тук дори не говорим за стойности, които взимат под внимание операционната система на конзолата. Засега не знаем колко голяма ще е тя, но ще е изненадващо, ако не е с размер от поне няколко гигабайта.

Така излиза, че на Switch ще можем да имаме към 1-2 „големи“ инсталирани изцяло игри. Което... не звучи никак страхотно.

Наистина Switch ще ползва физически носител под формата на дискети, които според слухове ще имат далеч по-внушителен капацитет. И все пак - тези стандартни 32 GB на конзолата изглеждат прекалено, прекалено скромни. Или всъщност направо почти безполезни сами по себе си.

Що се отнася до Switch - засега платформата не впечатлява. Напротив - в интернет се надигна солидна вълна на скептицизъм, което едва ли може да се хареса на Nintendo.

Коментари
NikoJ avatar
NikoJ
16 януари 2017
hahhahaha тия нормални ли са с тез мижави 32 гига ахаххахаха смех телефона ми има 64 гиги хахахахах олеее смех за конзолата която умре още в зародиш
LethianDream avatar
LethianDream
16 януари 2017
Пълен цирк и мощен скип
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
16 януари 2017
Zelda играта ми харесва. Изглежда приключенска и "живее" в света си. Нещо като Ratchet, Daxтер и Crash сериите.
От трите конзоли тя изглежда най - интересно, най - вече заради игрите, които ще изпомпят.
Не са обикновените average военни шутърчета.
Ще видим как ще е емулацията на тази конзолка.
pseto avatar
pseto
19 януари 2017
Те обикновено Nintendo вадят силни игри... ама само техните си. И изкарват по 3-4-5 на година или нещо от рода. Другото са някакви инди платформъри на килограм и те толкоз. Истината е, че ако не спечелят големите студия си умират прави, каквото и да говорим. Ся ако знаех, че големите компании ще правят портове за игрите си, ако ще и скопени графично - може би щях да се замисля. Ама иначе... EA ще си правят някакви фифи тип тези за смартфони, ще има някакви осакатени уж AAA игри ако изобщо се продава добре Switch... концепцията ми идва сгрешена. Из основи...

Ще види, де, ама и Wii U ми се струваше горе-долу така. Мислех, че има има потенциал... ако "големите" помогнат, което не стана. И тук се повтаря всичко.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл