hategame logo
Следващи Assassin’s Creed и Far Cry не са гарантирани за 2017 година
пуснато на 29 септември 2016 от pseto
assassin's creed nov

Настоящата година е първата от 2009-а насам, в която няма да има представител на основната Assassin’s Creed поредица. Причината? Ubisoft реши да даде почивка на франчайза, който започна да се изчерпва в последно време.

Дали обаче Assassin’s Creed ще се завърне през 2017 година? Засега това не е известно. И шефът на Ubisoft Ив Гиймо, и вицепрезидентът Томи Франсоа казват едно и също в свои интервюта. „Следващият Assassins’s Creed ще се появи в момента, в който бъде завършен“.

„Имаме възможността да издигнем франчайза до следващото ниво. Разработката ще отнеме толкова време, колкото е нужно, за да бъде преживяването фантастично. Можем да си позволим това, понеже имаме много други игри. Имаме огромен потенциал да направим революция с Assassin’s Creed“, казва Гиймо.

Що се отнася до Франсоа, той е съвсем директен:

„Вярвам, че алфа версиите на тези игри (следващите Assassin’s Creed и Far Cry) трябва да са налични година преди пазарния дебют. Стремим се към това. Алфа година по-рано, за да има повече качество, повече завършеност. Ако това означава да няма Assassin’s Creed и Far Cry догодина – заеби, така да бъде“.

Така явно Ubisoft ще направи всичко възможно, за да спре издояването на някои от най-големите си серии. Не само изданията на Assassin’s Creed започнаха да стават множко, но и тези на Far Cry. По-рано през годината видяхме Primal… който в своята есенция беше един мод на Far Cry 4.

Какво ли обаче ще е новото в двете серии? Явно ще трябва да изчакаме, докато следващите им издания бъдат обявени.

Коментари
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
29 септември 2016
Последният хубав Assassin беше Black Flag.От там качеството драстично намаля.По добре да не издават нов асасин през 2017.Малко почивка и нови идеи трябват.
Romanov avatar
Romanov
29 септември 2016
Black Flag изобщно не беше Assassin's Creed. Просто страхотна пиратска игра.

Unity можеше да бъде страхотна игра, но беше страшно ръшната. Syndicate даже не си направих труда и да го пиратствам.

Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
29 септември 2016
Изтрит коментар
Romanov avatar
Romanov
30 септември 2016
Махни снимката на великия де Гол от профила си бе, невежа.
pseto avatar
pseto
29 септември 2016
Да, Unity беше стъпка в правилната посока, но някоя тиква явно беше решила, че заради техническите проблеми играта не е достатъчно добра. Syndicate... така и не го схванах, беше някакъв странен хибрид между Black Flag (без корабите) и Unity. Ясно беше, че трябва почивка.

Всъщност Ubisoft Singapore са отговорни за корабите (още от Assassin's Creed III) и това определено беше най-сериозната иновация в серията от години. Жалко само, че "пешеходната" част в своята есенция не само не се променяше, но и се влошаваше с времето.


Ама поне Ubisoft се светнаха, де. Щото ако и тази година имаше още един рециклиран Assassin's Creed серията доста щеше да пострада.

Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
29 септември 2016
Изтрит коментар
igra4 avatar
igra4
29 септември 2016
Toxic нали знаеш, откъдето мине Каролката трева не никне, хайде сега след него и Юбишит да фалира
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл