hategame logo
Smite Rivals е новата игра на Hi-Rez
пуснато на 08 януари 2017 от pseto
smite rivals 2
В последните месеци студиото Hi-Rez ни заля с нови игри. Създателите на хитовата MOBA от трето лице Smite първо ни представиха Paladins, след това – Smite Tactics, а пък по-рано през седмицата и Smite Rivals.

За какво става дума?

Отново говорим за безплатна игра – запазената марка на Hi-Rez. В случая Smite Rivals изглежда някак подобно на Smite Tactics. Пак говорим за картова игра, в която ще трябва да създаваме свои персонализирани тестета. Геймплеят обаче е различен.

Доколкото Smite Tactics е по-скоро вдъхновен от XCOM игрите, то в Smite Rivals виждаме нещо подобно на tower defense. И ние, и нашите опоненти имаме по три кули в края на коридори. Онзи, който успее да унищожи всички вражески печели. За тази цели във всеки от трите коридора, в които се намират кулите се създават армии, които трябва да ги унищожат.

Това се случва чрез... да, карти. Има такива, които създават единици, а също и други, предлагащи магии и различни ефекти. Общо взето видеото под статията ще ви даде ясна представа какво ви очаква в Smite Rivals.

Ще бъде ли успешна обаче тази игра? Вероятно скоро ще разберем. Почти сигурно скоро ще има затворени, а може би и отворени тестове на Smite Rivals. Платформите са PC, а също и мобилни устройства с iOS и Android.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл