hategame logo
Smite се сдобива с тактическа игра – Smite Tactics
пуснато на 20 октомври 2016 от pseto
smite tactics 1
Студиото Hi-Rez изглежда е доста заето в последно време. Не само наскоро в Steam се появи бетата на Paladins – новото заглавие на студиото. Заедно с това по-рано през седмицата видяхме представяне на Smite Tactics.

За какво става дума?

Видеото под статията ще ви даде повече яснота по въпроса. Като цяло говорим за хибрид между картова игра и походово заглавие тип XCOM. Както бихме се уверили имаме специални умения и чудовища за призоваване под формата на карти. Заедно с това обаче бойното поле е разделено на квадрати, което ни дава възможност да се движим из него. Несъмнено ще има значение дали сме застанали зад укритие например при атака на противник, от каква дистанция се опитват да ни ударят и тъй нататък.

Smite Tactics ще влезе в затворена бета по-късно през годината. Не е ясно кога по-широк набор от геймъри ще има възможността да разцъка заглавието. Към момента не е изрично потвърдено и на кои платформи ще е наличен Smite Tactics, но пък във видеото долу се споменава, че играта е оптимизирана и за клавиатура, и за джойстици, което общо взето недвусмислено потвърждава PC плюс конзоли.

Неясен е и пазарният модел към момента, но познавайки Hi-Rez и при наличието на карти почти сигурно говорим за free-to-play.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл