hategame logo
Star Citizen генерира 2 милиона долара за 2 седмици
пуснато на 08 февруари 2015 от pseto
star citizen 23
В интерес на истината вече можем да си зададем въпроса дали Star Citizen „набира обществено средства“ или просто трупа предварителни поръчки – в крайна сметка отдавна мина момента, в който бъдещето на космическата игра беше неясно. Днес потребителите просто си я купуват. Но все пак – разработчиците Cloud Imperium Games се отчитат редовно пред геймърите, а пък наскоро играта е достигнала бюджета от 72 милиона долара.

Това означава, че само за две седмици са били генерирани над 2 милиона долара. С други думи, продажбите на Star Citizen единствено се увеличават. А до дебюта на пълна версия има много време – това ще се случи най-рано през 2016 година!

И докато всичко това звучи страхотно, то въпросите могат да станат все по-настоятелни. Кога ще видим повече от Star Citizen? Наскоро получихме график, който ни показва какви добавки ще видим за космическото заглавие и най-интересната от тях – огромната отворена вселена – ще е налична чак в края на 2015-та. Първата пък ще е най-скучната и вероятно излишна – FPS модула.

Явно обаче трябва да се чака. Едно е почти сигурно – Star Citizen ще премине границата от 100 милиона долара бюджет, независимо дали бъде успешна игра или напротив.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
08 февруари 2015
Добре де, ама най-важното ми се губи- дата на излизане + геймпплей и процент на завършеност на играта ?
pseto avatar
pseto
08 февруари 2015
То чат-пат има някакъв геймплей, но не и от "завършения" вариант на Star Citizen. Онова, което най-много се чака в интерес на истината...
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
08 февруари 2015
Имам притеснения, че търговският модел на SC ще даде сериозно отражение за начина, по който играта ще функционира след рилиза. Че ще бъде зависима от микротранзакции (под някаква форма) и че те ще бъдат фактор. "Днес ти продаваме ексклузивен кораб, но като пуснем играта, вероятно ще искаш да си купиш и ексклузивни оръжия за него, защо не и ексклузивни щитове, двигатели, системи..." Че това няма да се ограничи до козметични скинове, украси на хангара ти, някой екзотичен пет или джиджавка за кокпита.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл