hategame logo
Star Citizen вече има директор на постоянната вселена
пуснато на 23 юни 2014 от pseto
star citizen
„Директор на постоянната вселена“ – едва ли много хора в гейминга могат да се похвалят с подобна титла. Всъщност, вероятно тя бива носена единствено от Тони Зуровец, новият служител на Cloud Imperium Games. Той ще заеме именно тази роля при разработката на Star Citizen.

Като имаме предвид, че говорим за игра с отворен свят, то наличието на вселена, която постоянно се развива е от особена важност. Така Зуровец ще оглави именно отдел, който отговаря за разширяването и разнообразяването на Star Citizen.

Новият директор в Cloud Imperium Games започва кариерата си, работейки по серията Ultima. Заедно с това, той прекарва малко време и като колега на Крис Робъртс, който пък е главният дизайнер на Star Citizen. За последно,  Зуровец работи по Crusader серията.

Иначе, Star Citizen към момента наближава границата от 47 милиона долара, дарени изцяло от потребители. Заедно с това, разработчиците вече могат да се похвалят с над 250 души персонал. За съжаление, все още не знаем кога Star Citizen ще се появи в продажба... не изглежда вероятно обаче да се спази обещанието за 2014 година.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл