hategame logo
Студиото зад Sunset Overdrive се надява на PC ревизия
пуснато на 28 септември 2016 от pseto
sunset overdrive 1
Студиото Insomniac се надява Sunset Overdrive да се сдобие и с PC версия, научаваме от няколко съобщения, направени в Twitter и идващи от водещи кадри на компанията. Според тях „топката е в полето на Microsoft”, които трябва да дадат зелена светлина на подобна ревизия.

„Ще се радваме Sunset Overdrive да има и версия за PC, но всичко опира до Xbox дивизията на Microsoft”, се споменава в социалната мрежа. Така очевидно софтуерният гигант държи правата за екшън заглавието, което не е изненадващо в днешно време. Именно Microsoft са разпространителите на Sunset Overdrive и явно те трябва да кажат дали да има и версии за различни от Xbox платформи.

От друга страна конзолните ексклузиви намаляват с пълна сила. Особено ако говорим за Microsoft – в бъдеще всички Xbox игри ще имат и PC версии. Все пак не е ясно дали се планират ревизии за компютри на повече от вече дебютиралите игри.

Иначе Sunset Overdrive беше една от първите ексклузивки за Xbox One. Играта като цяло получи нелоши отзиви, но някак не доби сериозна популярност. Вероятно роля изиграха и посредствените продажби на Xbox One малко след пазарния дебют на платформата.

Коментари
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
28 септември 2016
Тази игра дори забравих че съществува.Тя не излезе ли през есента на 2014?
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл