hategame logo
The Bard’s Tale IV с успешно Kickstarter финансиране
пуснато на 15 юни 2015 от pseto
bard's tale 4
The Bard’s Tale IV успешно набра средства в Kickstarter. Играта премина очакваната граница от 1.25 милиона долара, а добрата новина за разработчиците inXile е фактът, че остават още 25 дни до завършването на кампанията.

Разбира се, най-често темпото спада от един момент нататък в Kickstarter. Така едва ли можем да очакваме The Bard’s Tale IV да премине границата от 2 милиона долара например. Но кой ли знае – може и това да се случи?

Иначе по-рано тази седмица бе обявена една интересна промоция. Всеки, който е дал повече от 20 долара в Kickstarter кампанията за The Bard’s Tale IV ще получи и предходните 3 игри безплатно – всяка от тях разработена в периода 1985-1988 година. Всъщност серията има и още един основен представител – The Bard’s Tale от 2004 година, но играта е съвсем различна като стил и геймплей и не се води „нито римейк, нито продължение“ на предходните.

Що се отнася до The Bard’s Tale IV, заглавието ще включва два основни елемента. Първият е изследване на подземия от първо лице с платформинг елементи и решаване на пъзели, а вторият – тактически битки. Играта ще е RPG, тъй че можем да очакваме достатъчно възможности за развитие на компанията ни от герои.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл