hategame logo
Titanfall 2 без сезонен пропуск, всички карти са безплатни
пуснато на 27 октомври 2016 от pseto
titanfall 2 4
В днешно време почти всяка нова игра има и сезонен пропуск. Сещате се – възможността да си купите цялото бъдещо съдържание за цени, вариращи най-често от 30 до 50 евро, а понякога и повече.

Е, Titanfall 2 няма да включва сезонен пропуск. Под никаква форма. Не само това, но и всички бъдещи карти и режими, които предстои да бъдат интегрирани в шутъра няма да струват нищо. Напротив, те ще бъдат пускани в сървърите без уловки, за да могат всички да се наслаждават на тях.

„Купите ли си веднъж Titanfall 2 инвестицията ви включва пълната сингъл кампания, мултиплейъра, както и дългосрочна поддръжка без скрити такси“, казват разработчиците Respawn. Добавя се, че компанията не иска да разделя обществеността на Titanfall 2, предлагайки платени DLC-та с карти и режими.

Самата игра очакваме утре в продажба. Titanfall 2 ще се появи за съвсем познатите ни платформи – PC, PlayStation 4 и Xbox One.

Коментари
vldir avatar
vldir
28 октомври 2016
Така трябва. Cod пускат нищо и никакви читири карти за 15 долара.
pseto avatar
pseto
28 октомври 2016
То и в Battlefield го правят... интересно ми е дали това е нова политика на EA или Respawn са решили самоволно да действат така. Но определено е хубаво да се случват такива неща. Тъкмо се чудех колко време ще издържат сезонните пропуски...
God avatar
God
28 октомври 2016
Кожодерите от ЕА понякога имат изненадващо приятни ходове - всички DLC-та на BF4, BFH, Titanfall 1 станаха безплатни, голяма част от DLC-та на DA:I също, а другият месец ще ги сполети същото и DLC-тата на Battlefront.
pseto avatar
pseto
28 октомври 2016
От друга страна обаче Battlefield 1 си има сезонен пропуск... няма да пропуснат да издоят голямата крава.
vldir avatar
vldir
28 октомври 2016
Аз поиграх малко от мултито и ми хареса. Малко цъкнах и от кампанията също не е зле.
sauron93 avatar
sauron93
28 октомври 2016
Ама те наистина не биваше да пускат батъла и титана с няколко дена разлика , сега си разделят играчите .
NikoJ avatar
NikoJ
29 октомври 2016
E кфо ги разделят .. ще ми писне малко бф1то след някфи месеци и ще се метна в титанфал-а .. или сполучливия вариант на ADvanced warfare с футуъристични пуишкала ... и след бф4 фиаскотоата ЕА неш се усетиха ... и така си купих премиуъма и за 4ката .. като свикнах малко с картонените vehicles on foot е мноо забава ! всичко на всичко има супер намаления и ми излезна някфи си 30 долара със всичкото .. смятам да напряв и с бф1 длц0-тата да излезнат висчки баМММ един премиум някъде намален и съм аз ... хем така ще ми е интересна още повече и за по дълго играта .. и с тия subscripotions си е оферта да цъкаш из ориджина

ае спорямо убисофт са мноо по добре сега ЕА .. само дет се изпедерастиха с малко съдържанието в бф1 и батълфронта !

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл