hategame logo
Titanfall 2 – видео за премиерата
пуснато на 25 октомври 2016 от pseto

Titanfall 2 очакваме след три дни на 28 октомври. Както винаги това означава, че е дошло време за трейлъра за премиерата... който вече беше пуснат.

Видеото можете да видите горе, като е силно кинематично. Виждаме кадри от сингъла и мултито на Titanfall 2 под звуците на вариация на Bang Bang (версията на Нанси Синатра всъщност, не оригинала на Шер).

Що се отнася до шутъра, вече в интернет се появиха и първите ранни ревюта за него. Които са доста положителни. Но пък какво ще е мнението на геймърите за Titanfall 2 предстои да научим скоро. Играта чакаме за традиционното трио PC, PlayStation 4 и Xbox One.

Коментари
undefined
sdfs
25 октомври 2016
Гледам по сайтовете я шарят с 9/10 вече..намерисва ми нещо.Да я сложиш на кантар с Батълфилд 1 която е шедъовър някак си ми се струва съмнително(въпреки че игрите са различни).Първата Титанфол беше голяма скука,но ще изчакам Псето да каже как е преди да се замисля да я купувам .
God avatar
God
26 октомври 2016
EA правят грешка, като я пускат почти едновременно с Батълфилд 1, трябваше да изчакат COD 13 и да покажат на Activision как се прави модерен FPS. Освен ако не са се разбрали да не си пускат по едно и също време игрите за да не си пречат на продажбите.
darkblue avatar
10yo10f
26 октомври 2016
това само заради single player-а заслужава ли си да се вземе ?
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл