hategame logo
Turtle Rock вече не работят по Evolve
пуснато на 26 октомври 2016 от pseto
evolve gorgon
Evolve наскоро се превърна във free-to-play заглавие. Разработчиците Turtle Rock тогава ни обещаха, че ще продължат да поддържат заглавието си... но явно плановете са различни. Поне на разпространителите 2K Games.

Оказва се, че вътрешен екип на разпространителя отсега нататък ще поддържа Evolve. Що се отнася до Turtle Rock, към вчерашна дата те са преустановили работата си по асиметричния шутър.

„Винаги е трудно да оставим една от игрите си. Случи ни се с Left 4 Dead, сега трябва да го направим и с Evolve”, гласи официално съобщение на Крис Аштън и Фил Роб, основателите на Turtle Rock.

Те добавят, че не притежават правата за Evolve, ами Take-Two (собствениците на 2K Games). Именно и заради това те нямат думата по въпроса. Съобщението им е изпълнено в тон, намекващ, че решението не е било от тяхна страна.

Засега не знаем какъв е мистериозният вътрешен екип на 2K Games, който ще работи по Evolve. Явно обаче не можем да очакваме допълнителни ъпдейти за безплатната версия на шутъра.

Все пак Turtle Rock разкриват, че готвят нови игри в момента... но дали съвместно с Take-Two? Редно е да отбележим, че студиото все пак си остава независимо. При банкрута на THQ интелектуалната собственост Evolve беше купена от Take-Two за над 10 милиона долара... но не и Turtle Rock. Така няма да е изненадващо, ако компанията реши да създаде нещо независимо.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл