hategame logo
Watch Dogs 2 с официално представяне
пуснато на 09 юни 2016 от pseto
watch dogs 2 3
Watch Dogs 2 беше представен официално. Точно както твърдяха слуховете играта ще видим на 15 ноември за PC, PlayStation 4 и Xbox One. Първо видео за заглавието пък е налично под статията.

Но какво има да се каже за самия Watch Dogs 2?

Главният герой е различен – това е една от новостите, които не ни изненадват. В последно време на няколко пъти изтече информация, че Ейдън Пиърс от първата част ще бъде заменен. Новият основен персонаж е доста по-младият Маркус Холоуей. Той се очаква да не е толкова лют, колкото Пиърс, макар и да не знаем детайли за историята му към момента. Сред оръжията, с които ще е екипиран е билярдна топка на връв, с която да нокаутира противници и тейзър.

Откъм геймплей Ubisoft твърдят, че внимателно са се вслушали в потребителите и критиките им за първия Watch Dogs. Очаква се по-голямо разнообразие при хакерските умения – включително опцията да управляваме автомобили от дистанция и да ги забиваме на ключови места, създавайки задръствания и пречейки на онези, които ни преследват. Обещава се също, че слабите елементи на Watch Dogs, които не бяха никак малко, ще бъдат подобрени.

Иначе при отворения свят действието се пренася в колоритния Сан Франциско. Очакват ни доста повече странни типове в един от най-големите калифорнийски градове, което контрастира с по-сухия и студен Чикаго от първата част. От Ubisoft твърдят, че са прекарали адски много време да направят Сан Франциско истински жив – дори и да не правите нищо ще се случват куп неща край вас, включително и конфликти между случайни NPC-та. Също както и в оригиналната игра и тук целия град бива наблюдаван от камери и почти всичко е свързано към една мрежа. Която Маркус може да хакне с вездесъщия си смартфон.

Но дали всички обещания за Watch Dogs 2 ще бъдат спазени? Предстои да научим само след около половин година.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
09 юни 2016
Изтрит коментар
undefined
Конзолен Килър
09 юни 2016
Каквото казах за предната ще го кажа и за тази. Съжалявам хората купили си тоя боклук!
LethianDream avatar
LethianDream
09 юни 2016
Кога излезе, кога я изиграхте, кога я оценихте, че е боклук. Не смятам, че ще е нещо революционно, но едва ли ще е чак боклук. Юби имат и нелоши игри, просто станаха прекалено големи покрай Асасина и очакванията са супер големи. Лично в моите планове има една-единствена игра, която ме вълнува през ноември (Dishonored 2), а WD2 ще я чакам да излезе Complete Edition през лятото на 2017 (тогава ще й оправят и бъговете и ще стане възможна за игране, като си знаем Юби)
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
09 юни 2016
Не хейтя играта, но лично аз не харесвам GubiSoft.
Ненавиждам ги също толкова силно колкото ЕА, така че съм biased и не мисля да давам мнение за играта.
pseto avatar
pseto
09 юни 2016
Нито EA, нито Ubisoft са ми особено приятни, но е факт, че имат доста игри в ънхейтабъл през годините. В добър ден имат какво да предложат и двете компании, просто са гнусни и неприятни... като компании.

На теория ако Watch Dogs 2 бъде смесица от най-доброто на Ubisoft ще е по-добре от онова, което беше първата част. Което не беше... нищо, ако се тегли чертата. Едно хакване плюс куп едвам развити механики на средностатистическа игра с отворен свят. Не беше достатъчно. Паркур да има - окей, ако ще и гараж да имаш да правиш позьорски хипимобили с розова боя - окей. Колкото повече - толкова по-добре в игра с отворен свят (при една силна основна механика)... лошото е, като уж има отворен свят, а всъщност мисиите се стартират на статични места от глобалната карта и реално не се случва нищо разчупено. Нищо... Skyrim-ско.

Та - ще видим, в последно време Ubisoft взеха да ме съмняват много, а и като ги натискат Vivendi и съвсем хаотично почнаха да действат.

vldir avatar
vldir
09 юни 2016
Защо мамка му трябва да нига? Battlefield е нига. Филмът по Тъмната кула стрелецът Роланд е нига. Мафия 3 също нига.
nightwarrior avatar
nightwarrior
09 юни 2016
Нямам против протагониста да е чернокож(или какъвто и да било), стига да е на място, а не просто така, от външни съображения. Това например за Тъмната кула, е пълна греда, почти като избора на Скарлет Йохансон за главната роля в Ghost in the Shell
PornFlakes avatar
PornFlakes
09 юни 2016
Щото е кул. Ама поне за Мафията се връзва до голяма степен, тъй като историята се върти в период важен за черните. Иначе за Watch Dogs, де да знам. Май Уби до момента са нямали чернокож главен герой в тяхна игра...или май имаше във Far Cry 2.
hyper avatar
hyper
12 юни 2016
Характер и поведение > цвят на кожата
Елате в 21-и век, робовладелци.
pseto avatar
pseto
12 юни 2016
Мен по-скоро ме дразнят клишираните персонажи. Цвят на кожата и т.н. - все ми е тая. Но примерно когато видя някое негро, което е класическото негро по калъп... ами, скучно е. С уличния сленг и badass аурата тип оня от Prototype. Едва ли има нужда да казвам, че badass бялата жена на сравнително млада възраст или белият кисел мъж в средна възраст са крайно, крайно скучни вече. Има толкова потенциал за нещо различно... ще видим какво ще е с Watch Dogs 2. Примерно героят в Mafia III е едно към едно с клишето за негърския персонаж - назобен, яден и кисел.
P.M.P. avatar
П.М.П.
09 юни 2016
http://s.pro-gmedia.com/videogamer/media/images/pub/large/watch_dogs_gta_5.jpg

Ще ме изкефи R* да пуснат RDR2 2-3 седмици преди WD2 да ги видя пак как се насират.

nightwarrior avatar
nightwarrior
10 юни 2016
Щото Рокстар, ако имаха нещо направено по RD, хич нямаше да го рекламират от месеци. Кефи ме как някои живеете в свят на въображаеми битки, където например на Рокстар им дреме за Юбисофт или Близард не си гледат интереса(и пазара), ами се опитват да отмъщават на Валв.
P.M.P. avatar
П.М.П.
10 юни 2016
Ферарито не го рекламират по телевизията.
nightwarrior avatar
nightwarrior
10 юни 2016
Виж каква част от бюджетите за предишните игри на Рокстар отиват за реклама (най-пресен пример GTAV) и продължавай да се правиш на остроумен.
pseto avatar
pseto
10 юни 2016
Rockstar обичат да си построяват бавно хайпа за година, две. Не виждам вариант да видим Red Dead Redemption 2 още тази година. Всичко е възможно, разбира се... но ме съмнява.

Но реално Rockstar изобщо виждат ли Watch Dogs 2 като конкуренция? Имат най-бързо продаващият се развлекателен продукт изобщо (не само игра), милиард долара за три дни приходи, Холивуд може да си мечтае в най-най-мокрите сънища за нещо подобно. Watch Dogs... е съвсем друго ниво откъм популярност. Защото е нов франчайз, от една страна. И защото поне мен първата ама и грам не ме хвана.

nightwarrior avatar
nightwarrior
10 юни 2016
Това ми беше мисълта.
P.M.P. avatar
П.М.П.
10 юни 2016
3 трйлъра за 1 година - gtav
30 trailer-a + Е3 за 3 месеца всяка игра на юби.

Също така дали е сиггурно че няма да я отложат?

undefined
Конзолен Килър
10 юни 2016
Геймплей от игрите на Рокстар може да видиш, чак като излязат - особено на GTA. А Юбишитци 1 година преди да е излязла играта вече са пуснали половината игра на геймплей.
Ама нека глупаците да ги защитават - Юбишит заслужават само гаври и псувни, нищо друго.
P.M.P. avatar
П.М.П.
11 юни 2016
Ако gtav ее била рекламирана по време на Е3 и са имали презентация се извинявам.
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 юни 2016
Чакай сега, първо не рекламираха, след това взе да им сравняваш рекламите с другите. Само за GTAV са дали около 150 милиона за реклами, обачен не, ще извадят RD ей тъй от нищото. Знам, че опитваш да се правиш на интересен, ама нещо не ти се отдава.
pseto avatar
pseto
11 юни 2016
Имаше титанично количество снимки, клипчета, представяния, кът сцени и т.н. за GTA V през 2013 година. Буквално през седмица-две. Мисля, че тука в администраторския панел на сайта имаше към 80+ снимки от GTA V преди да се появи играта в продажба. Реклама имаше и хайп имаше - екстремално много при това. Изобщо не говорим за трейлъри в YouTube, реклами по телевизии, билбордове и какво ли не друго. Не е било да кажеш, че от уста на уста се е предавала играта.
P.M.P. avatar
П.М.П.
11 юни 2016
Ае вземи прочети какво съм написал и стига си подгласял на другите като ефтина к. , няма да отлагам един ден за да те оборвам за пореден път, това ти е целта явно, тролче.
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 юни 2016
Оборваш? Смешник. Казваш, че не рекламират, показва ти се, че рекламират, ти почваш да местиш goalpost-a, та току-виж ти се върже някой на глупостите. Нормалните хора като не са прави или се извинят, или просто мълчат, а ти си нагло и нахално същество. Грам не си се променил откакто въртеше тия номера и в pcm. Че и трол ще ми вика... Както сам виждаш, аз пръв ти казах, че рекламират, че да извадят RD игра без реклама е невъзможно, а ся съм бил пригласял... Ти или си много глупав или нарочно се правиш на такъв.
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 юни 2016
Ми не, той ротенчо се прави на ударен, тва му е коронния номер.
P.M.P. avatar
П.М.П.
11 юни 2016
Добро тролче, като напишеш отговор на последния ми пост по въпроса може и да ти се вържа на старите номерца. Поне си забавен.
P.M.P. avatar
П.М.П.
11 юни 2016
Това си е чисто твое мнение, фактите показват друго.
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 юни 2016
Казах ти, спора отдавна го загуби. Рекламират ли? Да. Пускали ли са голяма игра без реклама? Не. Върти го както искаш и продължавай кухо да остроумничиш, все пак явно само на толкова си способен.
undefined
Конзолен Килър
11 юни 2016
Подкрепям Ротен, защото в случая говори с факти!
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 юни 2016
Какви факти? Rockstar си правят рекламни кампании за всяка игра. Честно, вие двамата малоумни ли сте?
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
11 юни 2016
Изтрит коментар
undefined
Конзолен Килър
11 юни 2016
Нали и аз точно това казвах по-рано, че те не показват геймплей, докато идиотите от Gubisoft показват половината игра на геймплей 1 година преди да излезе.
P.M.P. avatar
П.М.П.
11 юни 2016
Виж например клипа от премиерата на WD2 който май беше 20 минути, обясняват някакви "нови" неща които можеш да правиш, обясняват подобрения по контроли на колите и геймплея всякаш е нещо революционно, така беше и при The Devision и много другги, на E3 ще ни обеждават още толкова колко мното са променили играта за 1 година, след това ще пуснат трейлъри/геймпллей в които ще се вижда downgrade на всичко което са обяснявали от месеци че е ново, на излизането ще пуснат още 2 трейлъра за делукс колекционерско издание, може и още един геймплей от мисия която е скриптирана на 90%, и после ще завалят бъговете и оплакванията.

Докато Rockatar пускат 3 трейлъра и не се обясняват на никой, зящото ферарито няма забележки, а ууубисофт като продават Голф 3 шеста употреба, трябва да обясняват, че е уникат, всичко сменено! Без забележки!

P.M.P. avatar
П.М.П.
11 юни 2016
Въпреки че според мен тази няма да е провал, просто не могат да си позволят бъговете и мързеливата оптимизация на първата. Това ще е като AC II т.е. добра история, но ако геймплея не се е променил драстично, няма да има значение цялото изпълнение. Като цяло се опитват да направят AC в модерно време с концепцията на хакването. Вместо това да бяха вложили парите в AC и да бяха отделили 5 години и да създадът една запомняща се игра, а не поредната крава. Последната им добра игра е Black Flag, а всъщност могат да се справят много по-добре, явно проблема им е, че са прекалено голям компания която отговаря за ммного студия, и не могат да се концентрират значимо върху едно заглавие защото ще загубят продажби, но това не е извинение за кринджовите трейлъри и изложения. Очаквам тази да е по-добра от 1 но ще си остане средняшка, явно това им е нивото на уууби, минаха им годините.
undefined
Конзолен Килър
11 юни 2016
П.М.П. няма смисъл да обясняваш ясни нища, тоя бавноразвиващия се nightwarrior и 10 пъти да му го напишеш пак няма да разбере.
nightwarrior avatar
nightwarrior
12 юни 2016
Никъде не съм казвал, че правят реклами като Ubisoft. Казах, че няма как да изкарат RD игра(или която там ще им е следващата) без месеци преди това да и започне рекламната кампания(пък било и само трейлъри) или обявяване. Вие първо седите и ми обяснявате, че Rockstar реклами и рекламни кампании не прявят(щото видиш ли са Ферари, а то няма нужда от реклама), после се хвалите един друг, въпреки че сте в грешка. Ротенчо ясно що го прави, него винаги това му е бил подхода, ама ти Саше си откровено малоумен.
pseto avatar
pseto
12 юни 2016
Факт е, че се правят по друг начин нещата от Rockstar, но причината е, че могат да си го позволят. То и EA практически не рекламира FIFA - има един трейлър на E3 с новостите, после се почва ударно малко преди пазарния дебют и това е. В момента FIFA няма нужда да "убеждава" хората. Пуска се яко реклама, колкото някой да не забрави кога идва играта и така. Както и при GTA V. Пари се дават и то много, но никой не те "убеждава".

Само дето ако сега Rockstar извади нов франчайз можем да сме сигурни, че ще ни свалят звездите както правят Ubisoft. Трейлъри, тийзъри, снимки и всичко друго. Когато показваш нещо ново трябва да му подсигуриш силна основа. А и примерно Ubisoft с Assassin's Creed действаше по-лежерно - можеше да си го позволи.

В този ред на мисли не смятам, че компаниите действат особено "различно", зависи от обстоятелствата единствено.

NikoJ avatar
NikoJ
10 юни 2016
АВЕ пак тръгват да серът мноо лайна пъ само дрисни ще излизенат ... сумати заглавия правят а от Assassin 2 нищо интересно ставащо не са пуснали .. освен препракти и копи пейст шитни с ебахти повтарящия се контент !
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл