hategame logo
World of Tanks и за PlayStation 4
пуснато на 16 септември 2015 от pseto
world of tanks 5
World of Tanks, една от най-касовите MMO игри в последните години, ще се сдобие и с версия за PlayStation 4. Към момента танковото заглавие е налично за PC, Xbox360 и Xbox One… но този кръгозор ще бъде разширен.

Засега не знаем кога можем да очакваме World of Tanks за PlayStation 4 – посочено е единствено неособено ясното „скоро“. Може би в началото на следващата година? Или още в рамките на 2015-та?

Интересно е да се отбележи обаче, че World of Tanks ще включва „нови карти, танкове, скинове и още“ за PlayStation 4. Съдържание, което бива определено от разработчиците Wargaming като „невиждано досега“. Какво ще е то предстои да бъде обявено.

Тъй или инак премиера за PS4 едва ли може да е изненадваща. Все пак това е най-популярната конзола от настоящото поколение и едва ли Wargaming ще пропуснат шанса да се възползват от това.

Коментари
Charcharo avatar
Charcharo
16 септември 2015
"Интересно е да се отбележи обаче, че World of Tanks ще включва „нови карти, танкове, скинове и още“ за PlayStation 4. Съдържание, което бива определено от разработчиците Wargaming като „невиждано досега“. Какво ще е то предстои да бъде обявено."

Мога да ти кажа...

Нищо особено

Специални варианти на съществуващи машини. Различни карти... и нови скинове. Това е.

pseto avatar
pseto
16 септември 2015
То и аз така си помислих, ама си викам - да вкарам някакъв елемент на мистерия.
Charcharo avatar
Charcharo
16 септември 2015
На 99% съм тук. Знам ги WarGaming... това ще е.
Charcharo avatar
Charcharo
17 септември 2015

Пример

pseto avatar
pseto
18 септември 2015
Нормално... нали трябва да има нещо, което да накара феновете на дадена конзола да се попикаят. Едва ли някой ще се занимава с нещо повече от няколко скина, макар че ако Sony развърже кесията ще има мотивация.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл