hategame logo
World of Tanks с PS4 премиера скоро
пуснато на 14 януари 2016 от pseto
world of tanks 6
World of Tanks ще се сдобие с PlayStation 4 версия съвсем скоро. Танковото MMO ще дебютира за конзолата на Sony на 19 януари.

Интересна подробност е, че World of Tanks няма да изисква PlayStation Plus – премиум услугата на PS4 с месечна такса – за да се играе нормално. Това всъщност е доста интересен ход – за да подкараме мултито на останалите игри за конзолата на Sony ни е нужен PS Plus. Интересно е да се отбележи също, че Xbox ревизиите на World of Tanks изискват платения Xbox Live Gold.

Така е очевидно, че Sony са сключили някакво споразумение с Wargaming, за да може MMO-то им да е възможно най-достъпно. Традиционно World of Tanks си остава безплатен за сваляне и цъкане, макар че има микроплащания, които да подсилят прогреса ви.

В резултат вече играта ще е налична за всички водещи платформи днес. След оригиналната си PC версия видяхме и World of Tanks за Xbox360. През юли миналата година играта достигна до Xbox One, а сега дойде и редът на PlayStation 4.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
14 януари 2016
Нещо позагубих интерес последните месеци...
Charcharo avatar
Charcharo
14 януари 2016
И аз... ама то реално към всички игри съм загубил интерес...
Macks avatar
Macks
14 януари 2016
Случва се. Ще починеш и пак ще се върнеш към тях, особено като излезе нещо по-интересно.
Charcharo avatar
Charcharo
15 януари 2016
Ще видим. Все някога ще се върна...
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
14 януари 2016
Така е, неминуемо е, независимо колко интересна ти се вижда една игра на момента. Но пък именно онези игри, към които се връщаш след време са онези, които имат стойност.

В момента инсталирам Jagged Alliance 2 + 1.13. Невероятно е какъв продължителен живот може да има една игра, когато в нея са заложени добри решения и добро изпълнение и после се дадат всички необходими инструменти в ръцете на модърите.

Не знам дали след време ще се върна към танкчетата, но към JA2, System Shock2, Freespace 2 - обезателно!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл