hategame logo
World of Warcraft: Legion – видео за Gul’dan
пуснато на 23 юли 2016 от pseto

World of Warcraft: Legion – новият експанжън за супер популярното MMORPG – ще се появи в продажба в края на идния месец. По тази причина Blizzard ще ни подгреят с куп кинематични клипчета, свързани с играта. Първото от тях можете да видите горе.

То е с дължина от малко над 6 минути, като акцентира на Gul’Dan. За съжаление обаче не виждаме някоя от страхотните анимации, с които познаваме Blizzard. Напротив – налични са куп сменящи се бързо изображения на фона на глас.

Иначе Legion ще е поредният експанжън, целящ да върне бавно отказващите се от World of Warcraft геймъри. Интересно е всъщност, че от миналата година насам Blizzard обяви, че няма да разкрива колко души цъкат WoW в даден момент. Вместо това ще се акцентира на други статистики, „показващи по-добре колко ангажирани са геймърите с играта“.

Коментари
Macks avatar
Macks
23 юли 2016
Клипчето е добро. Само че този, който не познава историята на играта и не знае, че този Гул'Дан от клипчето е Гул'дан от "алтернативната вселена" на Warlords of Draenor може да се обърка в един момент. С две думи, това не е или поне не би трябвало да е Гул'Дан от филма.
pseto avatar
pseto
24 юли 2016
Те с Warlords of Draenor така увъртяха всичко, че не е истина. Ходи разгадавай какво става, ако не си запознат отблизо с WoW.
sauron93 avatar
sauron93
24 юли 2016
Warlord of draenor според мен е експанжъна с най-неподредена история от всички . Отначало уш Гарош който в края на мист оф пандария е заловен и хвърлен в затвор, намерил машина на времето и е казал на баща си Гром да не пие от демонската кръв . После Гром който е от ордатата и е голям приятел на Трал тръгва срещу ордата и алианса незнайно защо,вероятно заради сина си Гарош но няма никакво обяснение . Накрая излиза Архимонда и Гром минава на страната на добрите ,другите Уарлорди май умират .Архимонда праща гулдан някъде и той освобождава илидан който беше умрял на TBC . Абе като цяло доста объркана работа , аз познавам долу горе историята но дори аз немога да разбера вече какво става.
Macks avatar
Macks
24 юли 2016
Вярно си е, дори да знаеш историята, пак можеш да се объркаш. Реално в момента две алтернативни вселени са влети в едно. А между другото това клипче, което показват, изобщо не виждам как може да е "канон" при условие, че историите и на двата Гул'Дан от нашата Вселена и алтернативната на Warlords of Draenor нямат нищо общо с показаното тук - Гул'Дан никога не е бил малтретиран и изхвърлен от обществото си. Бил е силен шаман, просто продал душата си на демоните. Е, може и аз да бъркам нещо, но по-скоро не
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл