hategame logo
Absolver – видео за бойната система
пуснато на 11 май 2017 от pseto

Видео, в което ни бива показана бойната система на Absolver се появи във виртуалното пространство. Клипчето е малко над 4 минути, като ни дава представа какво можем да очакваме от заглавието.

Както бихме се уверили основното нещо – бойната система – изглежда доста добре. Виждаме четирите основни стойки, а също и наборът на движения, който можем да избираме за тях. Absolver ни дава пълната свобода да селектираме последователността на бойните движения, което ни прави непредвидими в битка.

Всъщност всички онези, които са играли Remember Me ще намерят системата за доста позната. Играта включваше много подобни механики. При Absolver обаче ще имаме възможността да се изправяме и срещу реални хора.

Заглавието представлява екшън RPG от трето лице. В него ще можем да обикаляме виртуалния свят, търсейки нови бойни движения, с които да обогатим арсенала си. Датата на премиера е скоро – 29 август, а пък платформите – PC, PS4 и Xbox One. Всъщност само за първите две ще видим играта след четири месеца. Премиерата за Xbox One ще се случи след това.

Коментари
RosenVL avatar
RosenVL
16 май 2017
Това е игра която сериозно се замислям да закупя като излезе.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл