hategame logo
Activision намеква за PC версия на Destiny
пуснато на 13 юни 2014 от pseto
destiny 16
Когато един шутър е обявен за четири платформи – настоящото и предходно поколение на Xbox и PlayStation, но не и PC, то човек спокойно може да се запита – дали тази игра няма в един момент да се появи и за персонални компютри? Ако става дума за Destiny, това е съвсем възможно да се случи. За това намеква не кой да е, а Ерик Хиршберг, шеф на една от водещите дивизии в рамките на Activision Blizzard, а именно Activision Publishing.

„Destiny си пасва идеално за PC. Ние говорим за подобен вариант, който очевидно звучи много логично с оглед на жанра и типа игра“, казва Хиршберг. И да, когато иде реч за MMO шутър, то наистина PC си пасва идеално с жанра.

„Няма никакви официални съобщения към този момент. В момента всичко е в етап на усилени дискусии“, добавя той.

По-нататък, Хиршберг споменава, че един PC порт би бил прекалено труден за студиото Bungie, което ще се опита да представи възможно най-добри версии на играта си за Xbox360, PS3, Xbox One и PlayStation 4. Така вероятно скоро няма да видим Destiny и за PC.

Но намекът вече го има. И хич няма да е изненадващо, ако играта е налична в един момент и за персонални компютри... всъщност, това е почти сигурно.

Коментари
undefined
pseto
15 юни 2014
Викаш ако си спестиш покупката на един Xbox One за септември ще е добре, а?
undefined
Anon
15 юни 2014
Да, МОЛЯ!
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл