hategame logo
Bandai Namco ни подготвят за нова игра
пуснато на 14 април 2017 от pseto
prepare to dine 1
Феновете на Souls игрите не само познават много добре лозунга на серията Prepare to Die, но и някои вероятно са го татуирали върху тялото си. Е, разпространителите на повечето заглавия от франчайза Bandai Namco ни подгряват за нов продукт...

...с лозунг Prepare to Dine.

Виждаме и първи тийзър от видеото под статията. Очевидно какъвто и да е геймплей няма. От друга страна имаме солидни намеци за идеята на играта.

По всички личи заглавието ще има вампирска нотка. Вероятно кръвосмученето ще е „dine” моментът. От друга виждаме огромен бос накрая, което пък говори, че геймплеят ще е вдъхновен от Souls заглавията (макар че и сами по себе си думите Prepare to Dine посочват това красноречиво).

Хубавото е, че няма да има нужда да гадаем дълго време какво ще ни предложи Bandai Namco. Заглавието се очаква да бъде представено още идната седмица на 20 април.

В последните години Souls клонингите започнаха да стават доста. Някои от тях обаче са доста успешни – включително и PS4 ексклузивката Nioh, която видяхме по-рано през годината.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл