hategame logo
Bethesda: Не искаме да сме студио, известно само с Fallout и The Elder Scrolls
пуснато на 16 юни 2017 от pseto
skyrim 1
Ако можем да вярваме на Bethesda в момента основното им студио за разработка не готви The Elder Scrolls VI. Последната игра, което то пусна в продажба бе Fallout 4, с което се спази традицията от известно време насам двете серии да се редуват.

Новото издание в The Elder Scrolls франчайза обаче ще се забави, разкрива Пийт Хайнс, маркетинговият шеф на Bethesda. Причината?

В студиото са преценили, че е време да се даде повече свобода на разработчиците.

„Честно казано, аз не искам да съм разработчикът, който просто прави Elder Scrolls, Fallout, Elder Scrolls, Fallout през цялата си кариера”, казва Хайнс.

„Има някои хора в студиото, които са там от много дълго време. Те искаха да имат избора над какво да работят след това, независимо дали става дума за настоящи серии или нещо ново“, добавя Хайнс.

В резултат основното студио на Bethesda готви няколко проекта в момента – всички от които обаче са обгърнати в мистерия. Можем единствено да се надяваме скоро да научим повечко за тях.

Но дали компанията ще успее да създаде нещо ново, което да повтори внушителния успех на франчайзи като The Elder Scrolls и Fallout?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл