архиви

Без новини за Destiny 2 скоро

написана от pseto на 08 януари 2017

destiny 1Destiny 2 се очаква по план до края на 2017 година – почти сигурно през есента. Към момента обаче не знаем практически нищо за продължението на популярния шутър. Дали Bungie имат намерение да ни го представят официално?

Не и скоро. Това научаваме от блог съобщение на компанията. С началото на годината стартира рубрика в сайта на Bungie, която обсъжда всичко свързано със студиото. Естествено повечето дискутирани неща са свързани с Destiny. Няма обаче планове в рубриката да се говори за продължението скоро.

Така явно Bungie се опитват да накарат геймърите да са по-търпеливи и да не очакват толкова много. Макар че всъщност дори не можем да сме сигурни дали и Destiny 2 ще се появи в края на годината. Напълно възможно е Activision да го забавят, особено ако има още потенциал в първата част.

В годините след пазарната премиера на Destiny видяхме някои доста големи експанжъни, харчещи се солидно. Ако Bungie са замислили още нещо значително е възможно да го предложат през 2017-та вместо пълнокръвно продължение. Това пък от своя страна би дало още време на компанията за подобрение на Destiny 2.

Тъй или инак годината едва започва – предстои да видим какво още ще се случи в нея.

Още по темата

Activision и Bungie обявиха Destiny, става дума за MMO шутър
Destiny – видео дневници на разработчиците
Activision намеква за PC версия на Destiny


Включи се в дискусията

Коментирай като госткоментари