hategame logo
Без Tales from the Borderlands и The Wolf Among Us скоро?
пуснато на 19 юли 2017 от pseto
tales from the borderlands 2

Несъмнено The Wolf Among Us и Tales from the Borderlands са две от най-добрите игри на Telltale досега. Всъщност именно те спомогнаха студиото да е толкова популярно днес, наред с The Walking Dead… но се оказва, че едва ли скоро ще има продължения на първите им сезони.

Новината идва от сесия въпроси и отговори, проведена в Reddit. Там представители на Telltale казват следното относно Tales from the Borderlands:

„Докато няма планове за продължение на историята от наша страна, то знаем, че приятелите ни в Gearbox работят здраво по следващата игра от Borderlands вселената. Ние също знаем, че ако нещо ще се случва на Рис, Фиона и останалите – топката е в полето на Gearbox“, казват от Telltale.

Жалко.

Що се отнася до The Wolf Among Us, то там със сигурност няма да видим директно продължение на историята от първия сезон. Възможно е да видим различна перспектива от същата вселена... но засега нищо не е ясно.

Така изглежда плановете на Telltale не включват тези две страхотни игри. Поне за обозримото бъдеще. От друга страна компанията има достатъчно в момента.

Batman, Game of Thrones, The Walking Dead, Minecraft: Story Mode, Guardians of the Galaxy са част от заглавията, по които студиото работи. Също така преди време ни беше обещан и изцяло оригинален франчайз от Telltale, но засега подробности по темата отсъстват.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
19 юли 2017
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл