hategame logo
Call of Duty: Infinite Warfare – първи поглед върху мултито
пуснато на 04 септември 2016 от pseto

Първи кадри от мултиплейъра на Call of Duty: Infinite Warfare се появиха във виртуалното пространство. Двете клипчета можете да видите в статията, като ни дават представа какво можем да очакваме в заглавието.

Първото голямо разочарование сякаш е липсата на космически битки в Call of Duty: Infinite Warfare – поне в мултито. В сингъла ще има пуцалка и при нулева гравитация, но по всички изглежда ситуацията е различна при цъкането с други хора.

Иначе геймплеят на Infinite Warfare изглежда в своята есенция еднакъв, сравнено с последните две игри от серията - особено Black Ops III. Пак имаме двойни скоци и тичане по стени, но класовете от предходното заглавие се завръщат и то доста по-разнообразни.

Ще има разлики и при оръжията. Те ще имат не само стандартни варианти, но и по-редки разфасовки, осигуряващи повече бонуси. Уловката? Изглежда и тук ще имаме популярните днес системи, в които отваряме кашончета, от които на случаен принцип ни излиза дадено оръжие. Докато още не се споменава нищо за микроплащания, то можем да сме сигурни, че в един момент ще бъдат интегрирани.

Call of Duty: Infinite Warfare очакваме на 4 ноември за PC, Xbox One и PlayStation 4.

Коментари
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
05 септември 2016
Всяка година едно и също.Не им ли омръзна на хората да купуват едно и също.
roskobg1 avatar
roskobg1
05 септември 2016
Питай Токсик. Той сигурно си е купил поне 10 издания само за себе си, и още 5-6 за родата
undefined
sdfs
05 септември 2016
С всяка година се убеждавам,че тия хора имат някакъв генератор,който бълва едно и също с малко козметични промени.Ако преди 2000г бяха втръснали филмите и игрите за втората световна,мисля че това е еталона какво представлява баналността в днешно време.Тотален булшит.Дано фалират.
pseto avatar
pseto
07 септември 2016
Не само, че няма да фалират, но и почти сигурно ще гушнат пак едни 500-600 милиона за седмица-две, а сигурно до края на цикъла на Infinite Warfare ще се мине и милиард. Хората са си го казали онова нещо за лудите и баницата.
vldir avatar
vldir
06 септември 2016
Пак нива с много стаи, дупки за криене и глупости.
pseto avatar
pseto
07 септември 2016
Всичко е еднакво. Макар че не виждам особена файда да се криеш в Call of Duty - половината геймплей е да тичаш безмозъчно и да хванеш противниковия отбор отстрани при поредната смяна на spawn point-овете в картата. Кефи ме как го рекламират като някаква "тактика", а реално е просто търчане и малко късмет да минеш изотзад на няколко души, които не го очакват.

За мен при всички положения Battlefield остава по-играемата от двете игри обаче...

bojosan avatar
bojosan
06 септември 2016
@vldir
Пак нива с много стаи, дупки за криене и глупости.
.....
Te те това го най мразим дееба - стаички,кашончета,стенички,завойчета,ъгълчета и т.н .Тотално убива кефа,ама тотално.Тия карти заедно с летенето и подскоците убиват мерака.Но дори и в тази отвратителна форма пак е по добре от абНЕиграемия Battlefield 1
NikoJ avatar
NikoJ
09 септември 2016
имам тумор на очите като видях розовот камо на онова пушкало .. и наратора е позле тоз от на УБИШИТ дето басси пародията тъпа .. туй ще се играе само в US UK на конзоли от 12 годишни слава богу !
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл