hategame logo
Call of Duty: Infinite Warfare – трейлър след премиерата
пуснато на 18 ноември 2016 от pseto

Обикновено виждаме трейлъри за премиерата на дадена игра. Е, Activision реши да направи и нещо различно за Call of Duty: Infinite Warfare. А именно – да пусне трейлър след дебюта на шутъра си. Какво включва видеото?

Предимно всички положителни отзиви за последното издание в серията. Виждаме няколко екрана с оценки от рода на 9/10 или 90+ по стобалната система. Достатъчно, за да бъдат убедени колебаещите се да се сдобият с Call of Duty: Infinite Warfare?

Иначе играта се появи в продажба по-рано през месеца. Докато в медиите отзивите бяха почти изцяло положителни – и то в ревюта, пълни със суперлативи – то мнозина геймъри не са никак впечатлени от Call of Duty: Infinite Warfare.

Коментари
vldir avatar
vldir
18 ноември 2016
Като цяло ми хареса кампанията. Слънчевата система са я направили много готино. Хареса ми много мисията на Титан и битката в облаците на Венера. Поне този COD може да научи днишните келешчета на малко астрономия.
pseto avatar
pseto
18 ноември 2016
Ще хвърля едно око на сингъла да видя там какво е положението... обаче за мултиплейъра няма абсолютно нищо хубаво, което да кажа. След Titanfall 2 тази игра ми се струва като... един ташак, една подигравка, една гавра, едно безумие. Никаква база за сравнение, никаква. Call of Duty = Infinity Ward (тест Respawn), това дървено безумие просто няма как да го коментирам.
Macks avatar
Macks
18 ноември 2016
И на мен ми хареса кампанията, да кажа пак :Д Малко е кратка, но пак е достатъчно за подобен тип игра.
pseto avatar
pseto
18 ноември 2016
Аз сега скачам на нея, пък да видим Джон Сноу и Конър Макгрегър какво имат да ми кажат. Но не и преди да си напиша крайно критичното мнение за мултито.

То ако кампанията е прилична май е най-добре човек да се възползва от торент промоцията на Infinite Warfare, щото за онова, което предлага в мултито тая игра просто не заслужава да се пълни гушата на Activision.

Macks avatar
Macks
22 ноември 2016
За пълна цена със сигурност не си струва кампанията, но за някое намаление като това, което спомена или дори за 10-20 долра си е ок.

Иначе аз като почитател на книгите на "Песен за оогън и лед" бойкотирам сериала като не го гледам(макар и да съм убеден, че е направен много добре), така че актьорът на Джон Сноу, както и Макгрегър не ми правиха никакво впечетление с имената и външния си вид. Което си е добре, защото оценката ми е възможно най-обективна :д

undefined
sdfs
18 ноември 2016
Дори и най критичното ревю за тая игра ще и направи добра реклама.Такива изпълнения като това заслужават да отидат в забвение и повече никога никой да не я споменава тая измишлъотина.Тъпите игри са тъпи,поради липса на бюджет,или кратки срокове.Но това не може да се оправдае с нито едно от двете.Те сигурно са си помислили ,че дори и шутър с крави да пуснат пак ще се продава.

Ако пуснеш батълфилд след това,нещата стават още по грозни спрямо Код.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл