hategame logo
Call of Duty: Infinite Warfare – видео за сингъл кампанията
пуснато на 15 юни 2016 от pseto
call of duty infinite warfare 7

Както и бе обещано на E3 видяхме как изглежда сингъл кампанията на Call of Duty: Infinite Warfare. Видеото от нея е налично под статията, като ни показва няколко различни елемента – битки в космоса, както и малко такива при налична гравитация.

И може да се каже, че Call of Duty: Infinite Warfare… не успява да впечатли. В началото виждаме секция, която очевидно е on-rails – ние нямаме контрол върху кораба ни, а трябва единствено да се прицелваме във враговете си. След това имаме и опция да убием малко противници в открития космос, придвижвайки се с кука, която ни придърпва към повърхност (или докарва противник близо до нас, за да го убием в меле дистанция).

Общо взето новите елементи не изглеждат особено впечатляващо. Ако говорим за космическата част – понеже престрелките при налична гравитация, които виждаме към края на видеото са съвсем в каноните на Call of Duty серията.

Също така видеото за сингъла повдига и някои въпроси. Например кои компоненти от видяното на E3 ще са налични в мултито? Най-малкото on-rails преследванията изглежда абсурдно да бъдат добавени в PvP-то...

Тъй или инак не изглежда в момента Activision да имат верни ходове. Още с представянето на Call of Duty: Infinite Warfare и прекалено футуристичната нотка разочароваха доста хора. Но пилците винаги се броят наесен – предстои да видим как ще се продава играта. Ако пак донесе обичайните стотици милиони на Activision от студиото едва ли има нужда да се притесняват толкова.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
15 юни 2016
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
15 юни 2016
Аз продължавам да се надявам на фейл на Call of Duty - като този на Guitar Hero - и Боби Котик да гледа унило, че не е взел стотици милиони за все същото, но нещо ми подсказва, че това няма да се случи сега.

Макар че като се замисля пазарният модел на Call of Duty е доста добър. Предлагаш едно и също, на дъртите геймъри им втръсва, но пък всяка година идват нови поколения деца, които си мислят, че ходене по стените и двоен скок са иновации на CoD. Купуват играта няколко години, омръзва им, ама идват новите деца и така - до края на света.

undefined
Конзолен Килър
15 юни 2016
Купуват КоД-а заради мултито. Примерно за мен сингалите ставаха без последния. Мултито ми е интересно но за 1-2 часа, но няма как да не призная, че сега се харесва това мулти на децата, а децата движат гейминга. По мое време на мода беше cs 1.6, сега КоД
P.M.P. avatar
П.М.П.
15 юни 2016
Това не е mmo за да се очаква нещо ново всяка година.
Fps-ите като този (военен) са игри от поредици на по 10+ години и са развили gameplay-a до краен предел респективно стила си. Bf, Halo, Cod, Cs са си все същите като gameplay всяка година именно защото жанра им и изграденият им стил през годините са създали едни очаквания към името. Сега се върнете назад когато излезе MW3 пак всички пишехе, че е същата като предишнта и т.н... Да не споменаваме, че CoD се разработва от повече от 3 различни студия и не можем да очакваме от всяко едно да си прави каквото иска, сега поредицата е на тема война в бъдещето, след годдина две ще е на друга тема, но не очаквайте нещо ново като дракони, замъци, отвари, босове, пещери, CoD не е единствената игра и не бива едни мухлиовци да диктуват на тези който ги хранят кякво да правят само защото като са били на 6 са играли КоД 1 и това им е вдигнало патката. Activision-Blizzard са голма компания и трябва да мисли с десетки години напред за други поколения които ще ползват продукта им, и НЕ могат да се съобразяват само с една група от хора.
pseto avatar
pseto
15 юни 2016
Ще си говорим друго, ако намалеят още продажбите на Call of Duty и мазната усмивка на Боби Котик се спихне. Иначе да, някои игри имат еднакъв геймплей, ама CS: GO примерно има ли ново издание всяка година с различно име? Няма. Има си една игра и толкоз. А апропо Battlefield поне се опитва да промени леко нещо - примерно разрушенията на картата в четворката. Които определено влияят на геймплея - да си пробиеш пряк път някъде, като взривиш стената. В Call of Duty подобна иновация има ли в последните години? Вкарват нещо "ново" като ходенето по стени, ограничено до две-три точки на картата в общия случай, което не се и ползва особено често и казват - "Уау, колко сме нови".


Но да, Activision са прави да не се съобразяват, докато продажбите са им високи. Щом имат продажби - значи правят каквото трябва. Това е бизнес. Ако всички фенове уж критици накупят CoD есента - явно ще са си изгубили времето да нижат минуси на дебютния трейлър.

P.M.P. avatar
П.М.П.
15 юни 2016
No comment...
Мултито направо ще изпепели конкуренцията!
undefined
Конзолен Килър
15 юни 2016
Щом Токсик и Рот казват, че играта ще е добра, значи ще е добра!
PornFlakes avatar
PornFlakes
15 юни 2016
''Затвореният цикъл на рециклиране е идеален, защото вече има пазар за рециклирания продукт. Не е нужно производителите да се надяват, че хората ще купуват алуминиеви кенове - те знаят, че ще е така.''

Да го духа CoD

darkblue avatar
10yo10f
15 юни 2016
Call of Duty: Star Wars
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл