hategame logo
Call of Duty: WW2 официално обявено
пуснато на 21 април 2017 от pseto
call of duty ww2
Вече е официално – след множество научнофантастични игри в последните години Call of Duty се завръща в миналото. Изданието на серията за 2017-а ще ни пренесе във времената на Втората световна война, научаваме от Activision.

Всъщност играта ще се нарича чисто и просто Call of Duty: WW2. Явно за да се акцентира, че действието наистина ще се развива във Втората световна. Бива ни показана и снимка на войник в близък план, която вероятно ще е и корицата на Call of Duty: WW2.

Засега повече не е известно, но пък на 26 април ще научим повече. Именно тогава ще се случи пълното представяне на Call of Duty: WW2.

Което не бива да ни изненадва. Activision по часовник показват всяко следващо Call of Duty през пролетта. Ако традициите се спазят и този път ще видим първо представяне на сингъла, а след няколко месеца през лятото – и такова на мултито.

Остава да видим дали в серията още има живец. Научнофантастичните представители в нея – последният от които Call of Duty: Infinite Warfare – показаха, че двигателят на CoD е прекалено стар и е нужна промяна. Кой ли пък знае – завръщане към Втората световна може да замаскира недъзите му?

Коментари
vldir avatar
vldir
21 април 2017
Супер. Ще се цъка.
sdfs avatar
sdfs
21 април 2017
Всичко хубаво само и енджина да сменят най накрая.И да ги няма тия кътсцени тип - Ураа и пак Ураа - след това натисни копче да кажеш и ти Ураа.Малко повече динамика и трябва.Искам да видя едно Call of Duty което всъщност да е малко по competetive,а не само чакаленета в гръб и килстрикове.
bojosan avatar
bojosan
22 април 2017
Некой може ли да ми обясни защо Infinite Warfare изглежда визуално по зле от Black Ops 2,горе долу като RTCW ,отделно защо в мултито физиката е по зле от тази на CoD 4 и останалите след него ?
bojosan avatar
bojosan
23 април 2017
Е,не вземай чак толкова дословно нещата,с две думи исках да кажа,че горе долу и графика и движения не са се променили от време оно..
Charcharo avatar
Charcharo
23 април 2017
Имаше скок с Advanced Warfare но останалтото е все същото.
Charcharo avatar
Charcharo
22 април 2017
Не знам как е на конзолата, но всеки COD след COD 2 е над RTCW по графика...
И Black Ops 2 не е особено красив. Advanced Warfare е доста по-хубав както и Infinite Warfare.

Физиката е нещо друго и доколкото знам всичките са на модифициран Havok.

vanmx avatar
vanmx
23 април 2017
Никаква физика няма в никоя CoD игра - само някакви скриптирани анимацийки на падаши и движеши се предмети, точно както през 90-те.
Charcharo avatar
Charcharo
23 април 2017
Има Ragdolls, Inverse Kinematics и технически има и Object Physics.
Нямо модерна игра без физика
sdfs avatar
sdfs
27 април 2017
Чак пък "Rip".Батълфилд въпреки че излезе миналата година има доста по добра графика от Код.Само като видях водата дето мяза на лайно и ми стана ясно.Дават от близо персонажите дето са им снимали лицата в студио и са обработени,ами другите ? И пак типичните кътсцени в който гледаш как някаква сграда пада защото е скриптирано.Пускаш същата карта в мултито - изсипват се 1000 снаряда от артилерията и нищо не става.Много реалистично няма що.
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
29 април 2017
Не знам за теб, но за мен е по-важен геймплея отколкото графики, физики и т.н. Battlefield може да изглежда красива и реалистична, но геймплея на CoD е много по-забавен.
nightwarrior avatar
nightwarrior
01 май 2017
Графиката и физиката са безспорни неща, кое е по-забавно - виж, това е субективно. За мен CoD изобщо не е забавен(а и едва ли само на мен), не че съм фен на Батълфийлд, за онлайн шуутър бих предпочел CS или Rainbow Six Siege. Това не прави задължително която и да е от 4те лоша.
bojosan avatar
bojosan
05 май 2017
Значи Следжхамър са царете на идиотските бездарни карти,те поставиха началото на края с АV.Огромни карти,на по няколко нива и етажи,пълни със стаички,преградки,завоичета...и всичкото това гарнирано с беумните подскоци прави играта кошмарна.Печели тоя който види другия пръв.Няма никаква логика от къде да се пазиш - от пред ,от зад,от горе или от страни.Не знаеш от кой ъгъл зад теб ще те свитнат.Само виждаш от време на време някакви летящши макаци.Перковете пък са някакви хиперидиотски...Ако и WW2 е с такива карти пикай на нея.Ако ще и всичко останало да и е на 6,що картите са гадни всичко е свършено.Ghost се провали точно заради подробните карти и нищо друго.CoD обществото за разлика от това на Battlefield иска малки и открити карти,там е големата динамика и големия фън.Ама май тия урунгели не гледат гласувеанията за карти в игрите,че винаги се гласува за по малка карта.
Veluvian avatar
Veluvian
24 април 2017
Има ли смисъл да гадаем кои ще са "добрите" и кои "лошите"? :@
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
27 април 2017
Pres "F" to pay respects.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
27 април 2017
Изтрит коментар
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
03 май 2017
@Toxic

Не съм сигурен как да реагирам на отговора ти? Трябва да се засегна понеже хейтиш Battlefield?
В смисъл не знам дали съм ти казвал но аз мразя military shooters и ги приемам като най - долното равнище, нещо като FPS entry level.
Демек чукаш на грешната врата.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл