hategame logo
Chroma Squad и с конзолна версия
пуснато на 21 февруари 2017 от pseto
chroma squad 2
Ако си падате по пикселираните и тактически игри е възможно Chroma Squad да ви се понрави – ревю за тактическото заглавие можете да намерите тук. Ако пък PC не е платформата, на която обичате да цъкате, то скоро ще имате опцията да пробвате заглавието и за конзоли.

Chroma Squad ще дебютира за Xbox One и PlayStation 4 по някое време през май, става ясно от изявление на Bandai Namco, които ще са разпространители. Предстои да се уточнява кога точно през месеца ще се случи премиерата.

Въпреки че ще има ревизия на играта за PS4 и Xbox One, то не се споменава нищо за PS3 версия – няма да е шок, ако тя не види бял свят. Що се отнася до PS Vita ревизията, тя официално бива спряна.

Иначе Chroma Squad бе реализиран благодарение на Kickstarter. Играта се появи в продажба през 2015 година, като успя да оправдае очакванията на повечето хора, инвестирали в нея. В заглавието поемате ролята на група каскадьори, опитващи се да създадат свое шоу от типа на Power Rangers. Играта предлага прилична хумористична нотка и нелоши битки, макар че едва ли е нещо, което ще помните вечно.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл