hategame logo
Crash Bandicoot N’Sane Trilogy и с PC версия?
пуснато на 23 февруари 2017 от pseto
crash bandicoot 2
Миналата година беше обявен пакетът Crash Bandicoot N’Sane Trilogy. Става дума за преработен вариант на първите три игри от популярната серия на Naughty Dog. По презумпция очаквахме ремастерираните заглавия да са налични единствено за PlayStation 4…

...но истината може и да се окаже различна.

Интересно съобщение в Twitter намеква, че е възможно Crash Bandicoot N’Sane Trilogy да се появи и за други платформи. То гласи, че игрите ще са налични първо за PS4 и PS4 Pro. Не се добавя нищо повече.

Можем само да гадаем дали става дума за някаква грешка – съобщението бива изтрито от Twitter. Възможно е обаче да видим платформърите и за PC. А може би и за Xbox One?

Вероятно не. Едва ли Sony – които са собствениците на Naughty Dog – ще пуснат Crash Bandicoot N’Sane Trilogy и за конкурентната конзола на Microsoft. Но ако има  мултиплатформена премиера – компютрите изглеждат подходящ кандидат.

Не само напоследък доста игри за PS4 имат и PC ревизия, но също и всички такива за Xbox One. Несъмнено високите цени на гейм разработката днес е причината за това – повечето компании предпочитат да са сигурни, че ще избият разходите си.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
23 февруари 2017
Изтрит коментар
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
23 февруари 2017
За PC - надали.
Игри като Crash of the Titans, Crash Mind over Mutant и Crash Team Racing 2 са били мултиплатформени заглавия, но без PC порт. Естествено не казвам, че е невъзможен такъв порт, но шансовете са минимални според мен.
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
24 февруари 2017
Това ще е супер! Последното което искам е давам пари за PS4, ся и ако Nioh пуснат ще е просто фантазия!
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл